Spread the love


Η Amy Lee Summers είναι το μοντέλο από την Νέα Ζηλανδία που διαπρέπει στο Instagram και από τις φωτογραφίες της μέσα από τις σελίδες του Playboy. Οι καμπύλες της προκαλούν, αφού το υπέροχο κορμί της δεν χωράει πουθενά, σε κανένα μαγιό.

Η Amy μπορεί να υπερηφανεύεται για τους ένα εκατομμύριο οπαδούς στο λογαριασμό της Instagram, γεγονός που τώρα το απολαμβάνει αφού η φωτογράφηση στο Playboy που κυκλοφόρησε στο Μεξικό εκτόξευσε την δημοτικότητά της στα ύψη, και όλος ο κόσμος εκτίμησε τις σωματικές της αναλογίες αλλά και το «ελεύθερο» πνεύμα» της.

Και αυτή τη φορά έπιασε ένα μπουκάλι νερό στα χεριά, αφού πρωταγωνιστεί στη διαφήμιση του, φόρεσε το μικροσκοπικό μαγιό της στην παραλία του Μαλιμπού.

Είμαστε σίγουροι ότι έκανε τον φωτογράφο να τρέμουν τα χέρια του, και τον αντρικό πληθυσμό να μην ξεκολλάει τα μάτια του από πάνω της..

Δείτε τη στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Amy Lee Summers Amy Lee Summers Amy Lee Summers Amy Lee Summers Amy Lee Summers Amy Lee Summers Amy Lee Summers Amy Lee Summers Amy Lee Summers Amy Lee Summers Amy Lee Summers Amy Lee Summers Amy Lee Summers Amy Lee Summers Amy Lee Summers Amy Lee Summers Amy Lee Summers Amy Lee Summers

Τέλος, για να σας αποζημιώσουμε σας παραθέτουμε ορισμένα βίντεο για να έχετε καλύτερη εικόνα για τα πληθωρικά προσόντα της Amy Lee Summers:



Spread the love