Spread the love


Ο λόγος για την Χρύσα Κυρατζή, που μέσα από τους λογαριασμούς της στα social media ξέρει και ποζάρει όμορφα στις φωτογραφίες που ανεβάζει με μαγιό, αλλά και κρατώντας το μικρόφωνο στα χέρια. Είναι εντυπωσιακή και κάνει καριέρα.

Η αλήθεια είναι ότι γνωρίζουμε ότι η Κρήτη έχει πολύ όμορφα κορίτσια, κι ένα παράδειγμα είναι η Χρύσα Κυρατζή, που την είδαμε για πρώτη φορά στα Καλλιστεία «Μiss Κρήτη 2008» όπου απέσπασε τον τίτλο της αναπληρωματικής Μις Κρήτη 2008..

Η Χρύσα από μικρή ξεχώριζε και αγαπούσε την μόδα, αλλά τελείωσε Βρεφονηπιαγωγός. Αυτό όμως δεν την εμπόδισε να ασχοληθεί με την τηλεόραση, και μάλιστα όπως εξομολογείτε ότι θέλει να «έχει συνεχώς ανοδική πορεία η εκπομπή μου “MY people” στο παγκρητιό μουσικό κανάλι ΜΥtv και γενικά όλα τα επαγγελματικά μου σχέδια.»

Η Χρύσα Κυρατζή έκανε τα πρώτα βήματά της στα μονοπάτια της μόδας αφού εργάστηκε ως μοντέλο, ενώ παράλληλα ασχολήθηκε και με τη διοργάνωση εκδηλώσεων, και όπως λένε οι φίλοι της, με μεγάλη επιτυχία.

Εντύπωση προκαλεί η απάντησή της στην ερώτηση ελεύθερη ή δεσμευμένη: «Δεν υπάρχουν αυτές οι έννοιες. Ο κάθε άνθρωπος είναι ελεύθερος.»

Μάλιστα, όταν «ψάχνει» για το ιδανικό αρσενικό, δεν ζητάει πολλά, αρκεί να έχει τα αυτονόητα : «Απλά να είναι Αρσενικό, ειλικρινής και να έχει μια αγκαλιά μόνο για μένα.»

Τέλος, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι είναι πολύ σκληρή με τον εαυτό της, νευρική, εργατική, τελειομανής, παράξενη, κοινωνική, πολύ ανοιχτή με τον κόσμο, αλλά πολύ κλειστή στα προσωπικά της, ειλικρινής, αυθόρμητη, ευαίσθητη.

Ευχόμαστε στην πανέμορφη Χρύσα Κυρατζή να μας χαρίζει όμορφες τηλεοπτικές στιγμές, και ακόμα πιο εντυπωσιακές της φωτογραφίες στα social media.

Δείτε την σελίδα της εκπομπής της Χρύσας Κυρατζή στο facebook

Δείτε τη στο facebook το και στο instagram

Δείτε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:



Spread the love