Spread the love


Οι επώνυμες Ελληνίδες του Instagram θέλουν να πάρουν χρώμα, και να τις βρει το καλοκαίρι έτοιμες, με εμφανείς πάνω στο κορμί τους χαραγμένες οι γραμμές του μαγιό, ώστε να τις κάνει πιο επιθυμητές και πιο σίγουρες για τον εαυτό τους.

Η αλήθεια είναι ότι η βιταμίνη D για τον οργανισμό μας είναι κάτι σημαντικό γιατί είναι θέμα υγείας, και μόνο ο ήλιο μπορεί να βοηθήσει σε αυτό. Έτσι θα σκέφτηκαν τα κορίτσια του Ελληνικού Instagram και βγήκαν στον ήλιο επενδύοντας στο όμορφο χρώμα τους.

Ποιες είναι αυτές που το τόλμησαν πρώτες φέτος; Υγιείς φιγούρες με όμορφα σώματα τέσσερα κορίτσια που δίνουν νόημα στη φράση «κορίτσι του καλοκαιριού»..

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Φέτος μάζεψε μπόλικη βιταμίνη D αφού πέρασε ένα αρκετά μεγάλο διάστημα στον Άγιο Δομίνικο. Η παρουσιάστρια βρέθηκε στη Μύκονο. Με καλοκαιρινή διάθεση ποζάρει στα κυκλαδίτικα σοκάκια, αποδεικνύει πως διατηρεί το καλλίγραμμο σώμα που δημιούργησε στο εξωτικό νησί.

Ευαγγελία Αραβανή

Ταξίδεψε μέχρι τις Μαλδίβες, δεν ξέχασε φυσικά να βάλει το καπέλο της για έξτρα προστασία από τον ήλιο. Η παρουσιάστρια εκτός του ότι μας έδειξε την άψογη σιλουέτα της, φόρεσε ένα δίχρωμο μπικίνι στους τόνους του μαύρου και του κίτρινου.

Josephine Wendel

H τραγουδίστρια είναι ένα beach girl και το βλέπουμε. Αυτή τη φορά φόρεσε ένα high-bottom οικολογικό της bikini ποζάρει κοιτώντας κατάματα τον ήλιο.



Spread the love