Spread the love


Η Στέλλα Μιζεράκη, είναι η πιο αγαπητή παίκτρια του Power of Love, καθώς οι τηλεθεατές την έχουν ψηφίσει τρεις φορές έως τώρα ως την πιο αγαπητή κοπέλα του σπιτιού και της έχουν… χαρίσει συνολικά 7.500 ευρώ. 
Το ξανθό κορίτσι από την Κρήτη έχει δημιουργήσει τον δικό της χαμό στο παιχνίδι, τόσο για την εξωτερική της εμφάνιση, όσο και για την σχέση της με τον Πάνο ένα από τα αγόρια του Power of love.

Δείτε τη στο Facebook και στο Instagram

Η Στέλλα, είναι ενεργός χρήστης του Instagram και ανεβάζει σχεδόν καθημερινά φωτογραφίες και βίντεο από τη ζωή της. Πρόσφατα ανέβασε για πρώτη φορά βίντεο χωρίς το… βαρύ μακιγιάζ που συνηθίζει να φοράει και τα σχόλια των φίλων της ήταν άκρως κολακευτικά.

Δείτε ακόμα:Στέλλα Μιζεράκη: Η μελαχρινή που έγινε εκρηκτική ξανθιά 

Απολαύστε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

???❤️GIVEAWAY???❤️ Αγαπημένες μου ξεκινάει διαγωνισμός!!!! Επειδή πολλες με ρωτάτε για τα ρούχα που φοραω στα επεισόδια του @poweroflovegr μια τυχερή από εσάς θα κερδίσει αυτό το υπέροχο σετ της εταιρίας @nebbia.gr Για να συμμετέχετε στο διαγωνισμό ακολουθήστε τα εξής βήματα 1️⃣ Follow @stellamizeraki @nebbia.gr @fitness_store_gr 2️⃣ like στην φωτογραφία 3️⃣ Tag 3 φίλους σας σε σχόλιο Καλή επιτυχία σε όλες!!!! Η κλήρωση θα γίνει στις 9/5 stay tuned!!!!

A post shared by stella mizeraki Official ?? (@stellamizeraki) on

Καθημερινά στις 15:00 στο Σκαι The power of love ??

A post shared by stella mizeraki Official ?? (@stellamizeraki) on



Spread the love