Spread the love


Η Ασημίνα Ιγγλέζου είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στα social media, αλλά και στην τηλεόραση. Πρόσφατα μάλιστα έχει φτιάξει το δικό της site που ανεβάζει ολοκληρωμένες δουλειές της. Στο Instagram όμως συνεχίζει να προκαλεί εγκεφαλικά.

Είναι μητέρα, αθλήτρια, και σκληρά εργαζόμενη που προσπαθεί να τα προλάβει όλα. Συνεχίζει να αθλείται και να συμμετέχει σε μεγάλες διοργανώσεις δρόμου, και τακτικά ανεβάζει φωτογραφίες της πότε αθλητικές και ποτέ προκλητικές χωρίς ίχνος από ρούχο επάνω της.

Δεν υπάρχει σοβαρό έντυπο που να μην έχει φιλοξενήσει φωτογραφίες της, αφού η Ασημίνα Ιγγλέζου είναι η «ήρεμη δύναμη» που γνωρίζει πολύ καλά ότι αρέσει στον αντρικό πληθυσμό και «προκαλεί» σχεδόν αθόρυβα, με το γάντι.

Δείτε το ολοκαίνουργιο site της: asiminainglezou.com

Δείτε τη στο Facebook το Facebook II και στο Instagram

Έτσι, είπαμε να ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στις πρόσφατες αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, γιατί έρχεται καλοκαίρι, και η Ασημίνα κρατάει στα χέρια της το θερμόμετρο και ανεβάζει την θερμοκρασία όποτε θέλει.

Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου

Asimina Inglezou- Reflection

Asimina Inglezou- “80’s Serial Lover”



Spread the love