Spread the love


Αν αυτή η γυναίκα δεν είναι η φαντασίωση κάθε άντρα, τότε ποια είναι; Η Ασημίνα Ιγγλέζου πετάει τα ρούχα της στην Μύκονο και κολάζει μέχρι και τον Πέτρο τον πελεκάνο.

Η ξανθιά παρουσιάστρια της εκπομπής «In & Out» του star.gr πρωταγωνιστεί και σε δεύτερο διαδικτυακό διαφημιστικό σποτ που γυρίστηκε από το Mykonos Live TV για λογαριασμό της εταιρείας ενοικιάσεως αυτοκινήτων Mykonos Driver.

Σύμφωνα με το σενάριο της διαφήμισης, η πιο καυτή και από τον ήλιο Ασημίνα φορώντας ένα κοντό φόρεμα που αναδεικνύει τα ατελείωτα πόδια και το καλλίγραμμο κορμί της, από το εμπορικό κέντρο όπου κάνει τα ψώνια της επιβιβάζεται σε ένα πολυτελές van που την μεταφέρει σε μια παραλία.

Κατά την διάρκεια της διαδρομής όλο νάζι απολαμβάνει σαμπάνια και φράουλες κάνοντας τον οδηγό να ιδρώσει, ενώ μόλις φτάνει στον προορισμό της και κατεβαίνει από το όχημα, έρχεται το εγκεφαλικό! Με αργές και αισθησιακές κινήσεις η εκρηκτική καλλονή φτάνει μέχρι την ακροθαλασσιά, πετάει τα ρούχα της και βουτάει στο νερό φορώντας μόνο το εσώρουχό της.

Δεν ξέρουμε τι λέτε εσείς, αλλά με αυτό το διαφημιστικό σποτ είναι βέβαιο ότι η εταιρεία Mykonos Driver που δραστηριοποιείται χρόνια στον τομέα του τουρισμού στο νησί των Ανέμων, θα αυξήσει κι άλλο τις δουλειές της, αλλά σίγουρα η Ασημίνα Ιγγλέζου ευχαρίστησε γι ακόμα μια φορά τους θαυμαστές της.

Απολαύστε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Δείτε ακόμα:

Η Ασημίνα Ιγγλέζου ξανά γονάτισε το Instagram (pics)

Η Ασημίνα Ιγγλέζου πλένει αυτοκίνητα στη Μύκονο (vid)

Όλα τα αφιερώματα στην Ασημίνα Ιγγλέζου παιζουν εδώ (pics-vid)



Spread the love