Spread the love


Μια διάσημη Ιταλίδα με κορμί αρχαίας Ελληνίδας φορώντας ένα μικροσκοπικό μπραζίλιαν μαγιό «τρέλανε» τους άντρες λουόμενους σε κοσμική πλαζ της Μυκόνου.

Ο λόγος για την Federica Nargi που φιγουράρει στις πρώτες θέσεις της λίστας με τις ωραιότερες wags ανά την υφήλιο. Για όσους δεν το γνωρίζουν, ο συγκεκριμένος διεθνής όρος χρησιμοποιείται για τις συζύγους και συντρόφους διάσημων αθλητών που απασχολούν τα φώτα της δημοσιότητας.

Η 28 Μαΐων Federica κατέχει δικαιωματικά αυτή την «περγαμηνή», καθώς βρίσκεται τα τελευταία εννέα χρόνια στο πλευρό του Alessandro Matri, ποδοσφαιριστή της Σασουόλο αλλά και της εθνικής Ιταλίας.

Η καυτή γειτόνισσα βρίσκεται με τον αγαπημένο της στο νησί των Ανέμων για διακοπές.

Η ρεπόρτερ του Mykonos Live TV Ελίζαμπεθ Ελετσί την συνάντησε να βολτάρει στα Ματογιάννια και δεν έχασε την ευκαιρία να μιλήσει μαζί της.

Δείτε τη στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Η Federica είπε ότι λατρεύει την Μύκονο, την οποία επισκέπτεται για δεύτερη φορά και τρελαίνεται για την χωριάτικη σαλάτα! Να σημειωθεί ότι η καλλονή με καταγωγή από την Ρώμη δεν είναι απλώς μια wag. Ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο, παίρνοντας μέρος το 2007 στα εθνικά καλλιστεία της Ιταλίας, όπου όμως δεν κατέκτησε τον πρώτο τίτλο.

Δείτε ακόμα: Η Federica Nargi με μαγιό στη Μύκονο

Το μέλλον της παρ’ όλα αυτά αποδείχτηκε ιδιαίτερα λαμπρό, με την ίδια να συνεργάζεται με κορυφαίους οίκους μόδας. Αργότερα ασχολήθηκε και με την τηλεόραση συμμετέχοντας στην κριτική επιτροπή ιταλικών σόου ταλέντων. Παράλληλα παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής και πήρε μέρος σε κινηματογραφικές ταινίες και θεατρικές παραστάσεις.

Απολαύστε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

Federica Nargi Federica Nargi Federica Nargi Federica Nargi Federica Nargi Federica Nargi Federica Nargi Federica Nargi Federica Nargi

Federica Nargi Federica Nargi Federica Nargi Federica Nargi Federica Nargi Federica Nargi Federica Nargi Federica Nargi Federica Nargi Federica Nargi



Spread the love