Spread the love


Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι το νέο hot ζευγάρι της πόλης, αποκάλυψε ο Άρης Καβατζίκης στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό μου», αφού οι δυο τους είναι μαζί τις τελευταίες εβδομάδες, και κυκλοφορούν με ιδιαίτερη άνεση και στο Κολωνάκι.

Μάλιστα, έχουν αρχίσει να βγαίνουν και με φίλους τους.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι μοντέλο που κάνει πραγματικά διεθνή καριέρα. Μιλάνο, Παρίσι, Γερμανία, Νέα Υόρκη.

Η Ηλιάνα μετρά άπειρες φωτογραφήσεις, πασαρέλες και καμπάνιες. Έχει συνεργαστεί με όλους τους μεγάλους οίκους μόδας και έχει διαγράψει μια ζηλευτή πορεία στον χώρο.

Τελευταία, φαίνεται πως έχει κατακτήσει και κάτι ακόμα, την καρδιά του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Μια Ελληνίδα κατακτά τις διεθνείς πασαρέλες (ΦΩΤΟ)

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει ανοίξει τα φτερά της και κάνει διεθνή καριέρα, αλλά η Ελλάδα θα είναι πάντα η χώρα καταγωγής αυτής της κορμάρας!

Ξεκίνησε σε ηλικία 23 ετών από τα καλλιστεία, όπου κέρδισε τον τίτλο της «STAR HELLAS 2011», συνέχισε με ταξίδια στο εξωτερικό και η επιμονή, το ταλέντο και η ομορφιά της τη οδήγησαν στην κορυφή του μόντελινγκ. Αν και η ίδια έχει σπουδάσει δημοσιογραφία, με την οποία όμως δεν ασχολήθηκε καθόλου.

Έχει γεννηθεί στις 5 Φεβρουαρίου 1988 και ανήκει στο ζώδιο του Υδροχόου.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα στο χώρο της μόδας τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη, αν και πιο πριν ζούσε στην Αμερική, όπου και εκεί έκανε λαμπρή καριέρα, κάνοντάς μας περήφανους με τις επιτυχίες της.

Πώς να ξεχάσεις την Ηλιάνα Παπαγεωργίου; Και πως να μην της αναγνωρίσεις πως το ταμπεραμέντο της όμορφης Πατρινιάς;

Η Ελληνίδα με τις εντυπωσιακές φωτογραφίσεις για περιοδικά του εξωτερικού αποτελεί δυνατό χαρτί των σχεδιαστών και δικό μας απωθημένο. Έχει συνεργαστεί με καμπάνιες, editorials, πασαρέλα για κορυφαίους οίκους όπως οι Dolce & Gabanna και Roberto Cavalli.

Δείτε την στο twitter το facebook και στο instagram

Απολαύστε και ορισμένες από τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες της Ηλιάνα Παπαγεωργίου που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Ηλιάνα Παπαγεωργίου Ηλιάνα Παπαγεωργίου Ηλιάνα Παπαγεωργίου Ηλιάνα Παπαγεωργίου Ηλιάνα Παπαγεωργίου Ηλιάνα Παπαγεωργίου Ηλιάνα Παπαγεωργίου



Spread the love