Spread the love


Η Βίκυ Κουλιανού είναι το πρώην μοντέλο που δημοσίευσε δύο φωτογραφίες της στο λογαριασμό της στο instagram από τις διακοπές της στα Χανιά και προκάλεσε σχετικό χαμό.

Τα στιγμιότυπα που ανέβασε στο Ιnstagram της και μας θυμίζουν γιατί ήταν σούπερ μόντελ

Η Βίκυ Κουλιανού είναι μια από τις γυναίκες που δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητες. Στα 50 της χρόνια το πρώην τοπ μόντελ διατηρεί ένα αξιοζήλευτο κορμί αλλά αυτό που ξεχωρίζει επάνω της είναι τα ατελείωτα καλλίγραμμα πόδια της.

Δείτε τη στο Facebook και στο Instagram

Η ίδια η Βίκυ σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε μιλήσει για το πώς καταφέρνει να διατηρεί αναλογίες μοντέλου: «Το σώμα είναι του μπαμπά, κληρονομικό.

Κάνω διατροφή, δεν τρώω ό,τι να είναι, δεν τρώω αργά το βράδυ, έχω όμως μία μέρα την εβδομάδα που σπάω τη δίαιτα.

Τρώω, ας πούμε, πατάτες τηγανητές και γλυκά. Δεν έχω υπάρξει ποτέ λαίμαργη, αλλά δεν είμαι και με μαρούλια. Θα φάω και τα μαγειρευτά μου και τα γλυκά μου, αλλά θα το κάνω με μέτρο.

Έχω να κάνω γυμναστική δύο μήνες, ό,τι κάνω στο κολύμπι και κάποιες ασκήσεις μέσα στο νερό. Τον χειμώνα κάνω ΤΕΧ και ισομετρικές ασκήσεις».

Δείτε ακόμα: Η 49χρονη Βίκυ Κουλιανού «μοιράζει εγκεφαλικά»

Απολαύστε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

Giveaway ? Τι λες να εισαι εσυ ο/η τυχερος που θα κερδισει μια τσαντα απο το @_shoppinghouse ? ✨ Για να μπεις στην κλήρωση απλα: 1⃣follow me on Instagram @vicky_koulianoy 2⃣follow στο account @_shoppinghouse 3⃣like στην φωτογραφια 4⃣comment με tag 3 φιλους σου για να παρουν και αυτοι μερος στο διαγωνισμό.⚠️ Ο τυχερος θα πρεπει να εχει ακολουθήσει ολα τα βηματα !!! Ο διαγωνισμός λήγει στις 19/4 Καλη επιτυχια . . . . . . #Shoppinghouse #giveaway #1 winner #goodluck #followtherules #ootd #fashion #clothes

A post shared by Vicky Koulianou Real (@vicky_koulianoy) on

Τι ειναι ο χρονος και ποιος τον καθορίζει …..ασε με εκει να κοιταω με αγαπη τις στιγμες …..σαν μια μερα και μια αιωνιότητα ??ανασταση στις ψυχες μας και ανάταση στο πνεύμα ?wearing @vassilioskostetsos #fromthegreatfashionshow #backstagemobilephoto #adayoflove #besthair #bestteam #instagood #instafashion #lovemyjob #vassilioskostetsos?catwalk #greecefashion #greecebygreeks #athenscity #αθηνακεντρο #Ηρωδειο #ΩδειοΗρωδουτουΑττικου #happyeaster #instafashionlover #beblessed #believers #keepongoing #livesmilelove #hairstyle @stefanos.vasilakis @trifonassamaras @bazimasleo makeup @fredykalompratsos jewerly @thyreosvassiliki bestteamfantasticday #happyeaster❤️???

A post shared by Vicky Koulianou Real (@vicky_koulianoy) on

Ωδείο Ηρωδου του αττικου…..το σοου του vassilios kostetsos μια μερα γεμάτη συγκινήσεις που θα μας μεινει αξεχαστη?⭐️?#αθηνα #ελλαδα #ωδειοηρωδουαττικου #wearingvassilioskostetsos #fashionshow #backstagelife #backstagemobilephoto #bestday #goodfriends #catwalking #modelslife #bestmomments #bestshow #bestteam @trifonassamaras #lovelyhair @fredymakeup #greeceforever @stefanos.vasilakishair #instafashion #instamoda @basinasleo #instagood #followgreece #keeponwalking #yesterdayshowtime #fashionlover #jewerlybythyreosvassiliki #καλο μηνα φιλοι μου και ευλογημένο πασχα ???

A post shared by Vicky Koulianou Real (@vicky_koulianoy) on

https://www.instagram.com/p/BZHufJalc67/?hl=el&taken-by=vicky_koulianoy

 



Spread the love