Spread the love


Η Νάνσυ Παπαγιαννάκη έχει τελειώσει Αγγλική φιλολογία και ανεβάζει πολύ όμορφες φωτογραφίες της σε Facebook και Instagram, όπου ποζάρει σαν μοντέλο και λαμβάνει τον θαυμασμό φίλων της που την ακολουθούν.

Είναι μια κοπέλα με αψεγάδιαστο σώμα, και γι αυτό ευθύνεται η αγάπη της για την γυμναστική.

Όπως μας ενημερώνει στην σελίδα της στο Facebook, σπούδασε Αγγλική Γλώσσα και Φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης, πήγαινε στο 6ο Λύκειο Αμαρουσίου, ζει μόνιμα στην Αθήνα όπου και είναι ο τόπος καταγωγής της.

Οι πραγματικά μοναδικές πόζες της που ανεβάζει στα social media την έχουν κάνει να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες κοπέλες της ηλικίας της γιατί και φωτογένεια έχει και διατηρεί το σώμα της σε τέλεια φόρμα, και μάλιστα αυτό δεν το κρύβει καθόλου.

Στον λογαριασμό της στο Instagram ποζάρει σε αρκετές φωτογραφίες της στο γυμναστήριο με τα αθλητικά της ρούχα, και αυτή είναι ακόμα μια ένδειξη για να καταλάβουμε ότι όχι μόνο της αρέσει να γυμνάζεται, αλλά για να διατηρήσει το κορμί της στην τέλεια φόρμα πραγματικά λιώνει στη γυμναστική.

Τα γλυκά χαρακτηριστικά του προσώπου της την κάνουν ακόμα πιο αγαπητή και δημοφιλή στους φίλους της.

Όλοι οι παραπάνω λόγοι είναι αυτοί που η Νάνσυ Παπαγιαννάκη είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες καθηγήτριες κάνοντας όλους εμάς να ζηλεύουμε που τελειώσαμε το σχολείο.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ο λογαριασμός της στο Instagram (Nansy_papagiannaki_official 26) είναι κλειδωμένος, αλλά αξίζει να της κάνετε αίτημα για να σας αποδεχθεί ως ακόλουθους. Είναι πολύ εντυπωσιακός αφού η Νάνσυ Παπαγιαννάκη ποζάρει ως πραγματικό μοντέλο που λατρεύει τη γυμναστική και έχει καταφέρει με 258 δημοσιευμένες να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 37.7 χιλιάδες χρήστες, ενώ η ίδια ακολουθεί 6,945 χρήστες.

Δείτε τη στο Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Νάνσυ Παπαγιαννάκη Νάνσυ Παπαγιαννάκη Νάνσυ Παπαγιαννάκη Νάνσυ Παπαγιαννάκη Νάνσυ Παπαγιαννάκη Νάνσυ Παπαγιαννάκη Νάνσυ Παπαγιαννάκη Νάνσυ Παπαγιαννάκη Νάνσυ Παπαγιαννάκη Νάνσυ Παπαγιαννάκη Νάνσυ Παπαγιαννάκη Νάνσυ Παπαγιαννάκη Νάνσυ Παπαγιαννάκη Νάνσυ Παπαγιαννάκη Νάνσυ Παπαγιαννάκη Νάνσυ Παπαγιαννάκη Νάνσυ Παπαγιαννάκη Νάνσυ Παπαγιαννάκη Νάνσυ Παπαγιαννάκη Νάνσυ Παπαγιαννάκη Νάνσυ Παπαγιαννάκη Νάνσυ Παπαγιαννάκη



Spread the love