Spread the love


Βούλιαξε για άλλη μια χρονιά το νησί των Ανέμων από νεολαία. Φοιτητές και φοιτήτριες από δημόσια και ιδιωτικά ελληνικά πανεπιστήμια κάνοντας το καθιερωμένο spring break από το διάβασμά τους πήγαν στην Μύκονο για να διασκεδάσουν και να περάσουν καλά. 

Το διάσημο beach bar Super Paradise πλημμύρισε από όμορφα κορίτσια και αγόρια που απόλαυσαν το μπάνιο τους μετά χορευτικής μουσικής. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, μέσα στον γενικό χαμό και στο κέφι βρέθηκε και η συνεργάτιδα του Mykonos Live TV Ειρήνη Ξενουδάκη Γαβριελάτου!

Όπως θα δείτε στο βίντεο, η αεικίνητη Ειρήνη συζητάει με καλλίγραμμα κορίτσια και αγόρια από την Ελλάδα και το εξωτερικό για την Μύκονο, για τις τάσεις στα φετινά μαγιώ, παίρνει μαχητικές πόζες, χορεύει, μιλάει γαλλικά, συναντάει υπερήρωες, ενώ απευθύνει και πάλι ανοικτή πρόσκληση στον σταρ του Youtube και εμπνευστή των βίντεο των Ponzi Room, κωμικό Αλέξανδρο Κοντοπίδη, να επισκεφθεί την Μύκονο!

Εκείνο όμως που δημιουργεί απορίες είναι οι απαντήσεις που δίνουν οι φοιτητές στις ερωτήσεις της Ειρήνης σχετικά με τον Πέτρο τον Πελεκάνο, την Μικρή Βενετία και το νησί των Ανέμων!



Spread the love