Spread the love


H Πηνελόπη Πλάκα φόρεσε ένα κατακόκκινο μαγιό και απόλαυσε τις διακοπές της δίπλα στην πισίνα…

Η Πηνελόπη Πλάκα είναι από τις μεγάλες δυνάμεις του χώρου της υποκριτικής στη χώρα μας αφού έχει καταφέρει να πρωταγωνιστεί πλέον σε σημαντικές δουλειές στο θέατρο και την τηλεόραση.

Η ηθοποιός το τριήμερο χαλάρωσε απολαμβάνοντας τις βουτιές της με καλή παρέα. Έχει αδυνατίσει αρκετά και δεν σταματάει να ποστάρει φωτογραφίες της με διάφορα μαγιό.

Η ίδια, λάτρης των social media ανέβασε μια φωτογραφία της στην οποία φοράει ένα κατακκόκινο μαγιό και σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητη με την τέλεια σιλουέτα της.

Η Πηνελόπη  έγραψε λεζάντα: «Και τι είναι ευτυχία? Όταν αυτά που σκάφτεσαι ..αυτά που λες.. και αυτά που πράττεις.. βρίσκονται σε αρμονία.. • M.G #mysymmer #mysummerstory #magicisland #magictime #loveislife #artislife #happyme #happytime». Σε μία άλλη που γελάει με τη ψυχή της έγραψε: «Ενάντια στην επίθεση του γέλιου δε μπορεί να αντισταθεί κανείς! Μπορεί? • M.T #laugh #laughter #laugh #happytime #mysummer #lifeisgood . Τελευταίες διακοπές παιδιά.. από Τρίτη στην τελικά ευθεία για την Άγρια Δύση μας! ? coming soon».

Πραγματικά η όμορφη ηθοποιός ξεκουράζεται πριν επιστρέψει στις υποχρεώσεις και βάζει «φωτιά».

Δείτε την στο Facebook, το Facebook1, το Facebook2, το Facebook3 και το Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες που ακολυοθύν:

• ɴᴇᴡ ʏᴇᴀʀ’s ᴇᴠᴇ • Κάθε χρόνο,ίδια μέρα,ίδιες σκέψεις σε άλλο φόντο.Ταξιδι στις αναμνήσεις της χρόνια που ξεκοκαλίζει τις τελευταίες της ώρες.Καθε σκέψη κι ένα λαμπάκι στο χριστουγεννιάτικο Δένδρο.Επηρεασμενη από το πνεύμα των ημερών κάνω την καλύτερη ψυχοθεραπεία.Επιθυμια μου ο χρόνος που θα αλλάξει να αλλάξει κι μένα.Θελω η χρόνια αυτή να είναι καλύτερη από την προηγούμενη.Οι άνθρωποι μου να μείνουν εδώ,δίπλα μου κι οσοι με κοιτούν από ψηλά να μου χαμογελάσουν.Θελω υγεία,θελω δύναμη για όλους. Το αύριο της νέας χρονιάς μας ανήκει…. Υγεία, χαμογελα, αγάπη, συμπόνια, ανθρωπιά. Καλή χρόνια… ???? •••????? ??? ????••• #newyearseve #finalcountdown #newyear #2018 #newday #newstart #newgoals #yeahhhhhh ⭐️⭐️⭐️

A post shared by ᴘɪɴᴇʟᴏᴘɪ ᴘʟᴀᴋᴀ ???????? (@pinelopiplaka) on

•Η θάλασσα προσπαθεί ν’ αποκαλύψει ένα μεγάλο μυστικό ή το λιγότερο να συναρμολογήσει ξανά τους παιδικούς εαυτούς μας, αυτά που χάσαμε κάποτε για ένα παγωτό ή ένα μεταχειρισμένο ποδήλατο, τα φωταγωγημένα δρομάκια όλο και πιο σκοτεινά -ανεξήγητο βέβαια αν σκεφτείς πως τα παιδιά πάντα χαμογελούσαν- πράγματα εδώ κι εκεί φλόγες να τρεμοπαίζουν σ’ ένα όνειρο, ζήσαμε δε ζήσαμε ποιος θ’ απαντήσει το φρικτό ερώτημα, να εξηγήσει, Ουρανέ, άνοιξε πάλι το παιδικό βιβλίο με τις εικόνες και θύμισέ μας πώς είναι να κάνει κανείς όνειρα… • Σ.Σ #happyday #sea #endlesssummer #summer2017

A post shared by ᴘɪɴᴇʟᴏᴘɪ ᴘʟᴀᴋᴀ ???????? (@pinelopiplaka) on

#Coverstory

A post shared by ᴘɪɴᴇʟᴏᴘɪ ᴘʟᴀᴋᴀ ???????? (@pinelopiplaka) on

Buongiorno. La vita e Bella ! ?

A post shared by ᴘɪɴᴇʟᴏᴘɪ ᴘʟᴀᴋᴀ ???????? (@pinelopiplaka) on

?

A post shared by ᴘɪɴᴇʟᴏᴘɪ ᴘʟᴀᴋᴀ ???????? (@pinelopiplaka) on

 

 



Spread the love