Spread the love


Έχει χαρακτηρισθεί ως μία από τις πιο εκρηκτικές και πληθωρικές παρουσίες της εγχώριας σόουμπιζ, με την ίδια να φαίνεται ότι απολαμβάνει ιδιαίτερα αυτούς τους «τίτλους».

Η Μαρία Κορινθίου, που είδε τις μετοχές της να ανεβαίνουν ακόμη περισσότερο μέσα από το σόου του Ant1, «Dancing with the stars», υποδέχεται το καλοκαίρι με σέξι διάθεση.

Άλλοτε με εσώρουχα, μαγιό και κορμάκια, άλλοτε με δημιουργίες που απογειώνουν τη σιλουέτα και τις καμπύλες της, η ηθοποιός δεν μπορεί να κρύψει το σεξαπίλ της.

Δείτε τη στο Twitter το Facebook το Facebook II και στο Instagram

Τα σχόλια και τα likes χιλιάδες, την ίδια στιγμή που τα στιγμιότυπα της κάνουν το γύρο του διαδικτύου και αποθεώνονται από τους θαυμαστές της.

Δείτε παλαιότερα «καυτά» αφιερώματα του Lifeviews.gr στην Μαρία Κορινθίου (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Απολαύστε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

 

 

 

Ένας χρόνος για εμένα τόσο δημιουργικός και εποικοδομητικός ………πότε μου δεν έχω κάνει μπαλέτο και πάντα ήτανε η αγάπη μου και το απωθημένο μου! Όλα λοιπόν κάποια στιγμή έρχονται και κουμπώνουν αν πραγματικά το θέλεις. Το σύμπαν σε ακούει…..και περιμένει …..«αναγκάστηκα» για τις ανάγκες του θεατρικού @gorgones.kai.magkes να μπω μέσα στις pointe μου, να στηριχτώ σε αυτές και να χορέψω σε αυτές…..σκληρό καρύδι εγώ, υπέροχη η δασκάλα μου @emilyloumba και τελικά τα κατάφερα! _________ #okmagazine @okmagazinegr @okmagazine #photoshoot #photographer @panosgi #ballerina #pointeshoes #love #dance #dancing #actress #actresslife #mariakorinthiou

A post shared by ᗰᗩᖇIᗩ KOᖇIᑎTᕼIOᑌ Official (@mariakorinthiou) on



Spread the love