Spread the love


Η Χριστίνα Λυκοπούλου είναι ένα κορίτσι που μπορεί να γεννήθηκε και να μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη, όμως έχει ζήσει στην Πάτρα και μάλιστα τα καλύτερα της χρόνια, ως φοιτήτρια. Μας εντυπωσιάζει με τις φωτογραφίες της στο Instagram γιατί είναι κουκλάρα.

Ο λόγος για την Χριστίνα Λυκοπούλου που σπούδασε στην Πάτρα στην Θεατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών, αλλά και υποκριτική στη δραματική σχολή Ιάσμος, στην Αθήνα.

Η όμορφη Θεσσαλονικιά από το Πανόραμα έχει όλες τις δυνατότητες. Αγαπά την υποκριτική, έχει σπουδάσει το θέατρο και ταυτόχρονα έχει κάνει ήδη τα πρώτα της βήματα σε διάφορες παραγωγές.

Συμμετείχε για παράδειγμα στο βίντεο κλιπ του Νίκου Γκάνου στο τραγούδι «Last Summer», ενώ με όπλο την θέληση της, τα νιάτα της και την ομορφιά της, δηλώνει αποφασισμένη για να ακολουθήσει αυτό που αγαπάει.

Για την ώρα πάντως εργάζεται στην υποδοχή νυχτερινών μαγαζιών, ενώ ενδιαφέρεται πέρα από τον κινηματογράφο και το θέατρο και για την σκηνοθεσία. Όσοι την έχουν γνωρίσει μιλάνε για ένα ευγενικό και καλοσυνάτο κορίτσι. Όσο για την εξωτερική της εμφάνιση, δεν υπάρχουν σχόλια αφού είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή.

Πέρα από το κομμάτι της υποκριτικής, καταπιάνεται επίσης με τη συγγραφή κειμένων, ενώ την ενδιαφέρουν επίσης ο κινηματογράφος και η σκηνοθεσία.

Δείτε τη στο facebook και στο instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Χριστίνα Λυκοπούλου Χριστίνα Λυκοπούλου Χριστίνα Λυκοπούλου Χριστίνα Λυκοπούλου Χριστίνα Λυκοπούλου



Spread the love