Spread the love


Σε απίστευτες αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή προχώρησε η διάσημη Ελληνίδα στο Mr Travel, Νίκο Κοκλώνη και όλο το τηλεοπτικό κοινό έμεινε με το στόμα ανοιχτό. Τέτοιο κορμί δεν είναι δυνατόν να μην έχει για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα ερωτικές σχέσεις.

Απίστευτες αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή έκανε η γυμνάστρια Σόφη Πασχάλη. Η καλλίγραμμη καλλονή βρέθηκε στη Ρώμη, καλεσμένη του Mr Travel Νίκου Κοκλώνη και έκανε εξομολογήσεις.

Ο Νίκος αφού της έδειξε την αιώνια πόλη της πήρε συνέντευξη και η Σόφη προχώρησε σε αποκαλύψεις. Δεν έχει κάνει ποτέ της one night stand ενώ η σοβαρή σχέση που είχε τελείωσε πριν τρία χρόνια.

Αυτό όμως που έκανε εντύπωση ήταν ότι η Σόφη αποκάλυψε πως έχει να κάνει την ερωτική πράξη δυο ολόκληρα χρόνια, αφήνοντας έκπληκτο το Νίκο Κοκλώνη.

Αν δε το ακούγαμε να το λέει στην εκπομπή δεν θα το πιστεύαμε.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Δείτε κορμί στο instagram που μπορεί να ζήσει χωρίς έρωτα για δυο χρόνια:Διάσημη Ελληνίδα Διάσημη Ελληνίδα Διάσημη Ελληνίδα Διάσημη Ελληνίδα Διάσημη Ελληνίδα Διάσημη Ελληνίδα Διάσημη Ελληνίδα Διάσημη Ελληνίδα Διάσημη Ελληνίδα

Διάσημη Ελληνίδα Διάσημη Ελληνίδα Διάσημη Ελληνίδα Διάσημη Ελληνίδα
Διάσημη Ελληνίδα



Spread the love