Spread the love


Η Ειρήνη Στεριανού έχει πολύ εντυπωσιακό λογαριασμό στο Instagram και εντυπωσιάζει με τις αισθησιακές καμπύλες της όταν επιλέγει να φωτογραφηθεί με μαγιό.

Ίσως κάποιοι να την γνωρίζετε ως Μις Θράκη 2014, όμως οι περισσότεροι την μάθατε από τις 15 σαμπάνιες που την έλουσαν παλαιότερα στη Μύκονο. Η Ειρήνη Στεριανού κέρδισε με το σπαθί της τον τίτλο Σταρ Πελοπόννησος 2015.

Μοντέλο, φοιτήτρια, και εντυπωσιακή Ολυμπιακός, αφού σε παλαιότερη συνέντευξη της είχε δηλώσει: «Υποστηρίζεις κάποια συγκεκριμένη αθλητική ομάδα; Είμαι με την ΑΕΛ Καλλονής λόγω καταγωγής από το νησί της Λέσβου αλλά υποστηρίζω και τον Ολυμπιακό!»

Η Ειρήνη Στεριανού έχει αρχίσει να απασχολεί πολύ τον χώρο της μόδας αλλά και της τηλεόρασης, αφού διαθέτει μια μοναδική εμφάνιση και μια προσωπικότητα που μαγνητίζει τα βλέμματα.

Το πανεπιστήμιο Πελοποννήσου είναι ευτυχισμένο που φιλοξενούσε στις αίθουσες του στην Κοινωνική πολιτική αλλά η μεγάλη της αγάπη παραμένει το μόντελινγκ.

Οι φωτογραφίσεις και η πασαρέλα είναι δυο κομμάτια του μόντελινγκ στα οποία η Ειρήνη θεωρείται από πολλούς στον χώρο πολύ δυνατή σε αυτό που κάνει και είναι πρώτη στις προτιμήσεις από πολλούς σχεδιαστές.

Την είχαμε θαυμάσει στην πρωινή εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή που είχε άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις με το χαμόγελο της και την ανεπανάληπτη εμφάνιση της.

Από δω και πέρα ετοιμάζεται να κάνει πολλά πράγματα στον χώρο της μόδας αφού οι προτάσεις είναι πολλές και σαν γνήσιο παιδί των καλλιστείων δεν ξεχνάει ποτέ να ευχαριστεί τους ανθρώπους που την στήριξαν και της προσέφεραν μοναδικές στιγμές στην καριέρα της.

Δείτε τη στο Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Ειρήνη Στεριανού: Η πιο όμορφη Ολυμπιακός (ΦΩΤΟ)

 

blockquote class=”instagram-media” data-instgrm-permalink=”https://www.instagram.com/p/BV1ySBFh53t/” data-instgrm-version=”8″ style=” background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% – 2px); width:calc(100% – 2px);”>



Spread the love