Spread the love


Τι κι αν έχει φτάσει αισίως στα 51 της χρόνια, το σώμα της πολλές μικρότερες το ζηλεύουν, με τα ατελείωτα πόδια της και το υπέροχο μπούστο της.

Ο λόγος για την Βίκυ Κουλιανού που είναι ίσως η μόνη Ελληνίδα που εισέπραξε δικαίως τον τίτλο του super model για την καριέρα που έκανε εκτός Ελλάδας παρέα με τα μεγαλύτερα ονόματα του μόντελινγκ παγκοσμίως. Αυτό το επιβεβαιώνει και λίγο μετά την 5η δεκαετία της ζωής της με την αειθαλή ομορφιά και το υπέροχο σώμα της.

Δεν προκάλεσε ποτέ κουτσομπολιά φτηνής δημοσιότητας για αυτό απολαμβάνει ακόμη την αποδοχή και την αγάπη των γυναικών και φυσικά τον θαυμασμό των ανδρών.

Η ίδια έχει βαθιά επίγνωση της ουσίας της ύπαρξής της όπως φαίνεται και στα post που ανεβάζει στο Instagram.

Έχοντας πραγματοποιήσει μεγάλη καριέρα στις παγκόσμιες πασαρέλες μόδας επιδεικνύοντας δημιουργίες κορυφαίων μόδιστρων, όπως οι Armani, Ferre, Valentino, Versace, Yves SaintLaurent, και έχοντας φωτογραφηθεί για διάσημα περιοδικά του εξωτερικού η Βίκυ Κουλιανού δίκαια διεκδικεί τον τίτλο της διαχρονικής ιέρειας της ελληνικής μόδας. Το κορίτσι που ανακάλυψε σε ηλικία 14 χρόνων ο Μιχάλης Ασλάνης, μπορεί να μεγάλωσε όμως απόλυτα συμφιλιωμένη με τις ρυτίδες της παραδέχεται ότι τις αγαπάει και δε διστάζει να κάνει και το προσωπικό της απολογισμό.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει: Εγώ γενικότερα δεν το “έχω” πολύ με το ψεύτικο. Κάτι με ενοχλεί. Κάτι μου “κλωτσάει”. Δεν μου αρέσουν οι πολύ ρετουσαρισμένες φωτογραφίες. Το ίδιο δεν θα μου άρεσε και ένα πολύ ρετουσαρισμένο πρόσωπο από πλαστικές. Γιατί τα 25 είναι μία ηλικία, τα 30 είναι μία άλλη και τα 40 μια επόμενη ηλικία. Μου αρέσει αυτό το πέρασμα. Μου αφήνει άλλο βλέμμα στους ανθρώπους. Βλέπω αυτό που έχω ζήσει. Βλέπω αυτό που έχω περάσει. Ακόμη δεν έχω κάνει τίποτα στο πρόσωπο μου. Καμία πλαστική, ούτε καν μεσοθεραπεία».

Από φόβο ή από άποψη;

«Και τα δύο. Είναι μεν φόβος, αλλά δεν είναι του πόνου, είναι ο φόβος της παραμόρφωσης. Ότι μπορεί να μην μου αρέσω».

Δείτε τη στο Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:



Spread the love