Spread the love


H Κόνι Μεταξά είναι κορμάρα με μαγιό, και μάλιστα φόρεσε το ίδιο που φόρεσε και η Αμαλία Κωστοπούλου. Η Κόνι όμως το έχει προχωρήσει το πράγμα, και το έχει πάει ένα βήμα παρακάτω, αφού οι επιλογές που κάνει είναι πολύ αισθησιακές.

Η Κόνι Μεταξά όπως και η Αμαλία Κωστοπούλου έχουν υπέροχο στιλ, τελείως διαφορετικό η μία από την άλλη, χωρίς όμως να έχουν κάποιο κοινό στοιχείο πέρα από το ότι έχουν βρει τι τους ταιριάζει και το υποστηρίζουν με τον πιο ωραίο τρόπο.

Οι έντονες διαφορές στο στιλ τους ήταν αυτό που μας προκάλεσε έκπληξη όταν διαπιστώσαμε πως η Κόνι Μεταξά φόρεσε ένα μαγιό που είχαμε δει να φοράει και η Αμαλία Κωστοπούλου!

Το μαγιό που επέλεξε το μοντέλο και η ηθοποιός είναι ένα swimwear που ταιριάζει σε πολλούς σωματότυπους και αυτό αποδεικνύεται με το ότι ταιριάζει και στις δυο υπέροχα.

Το nude ribbed μαγιό της εταιρείας Emma Swimwear περιλαμβάνεται από nude μπουστάκι και ψηλόμεσο bottom, ενώ η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά είναι η μαύρη ζώνη που δένει στο σημείο της κοιλιάς που τελειώνει το bottom μέρος.

Δες την Κόνι και την Αμαλία με το μαγιό παρακάτω:

Δείτε την Κόνι Μεταξα μέσα στο υπέροχα μαγιό της:

Κόνι Μεταξα Κόνι Μεταξα Κόνι Μεταξα Κόνι Μεταξα Κόνι Μεταξα Κόνι Μεταξα Κόνι Μεταξα Κόνι Μεταξα Κόνι Μεταξα



Spread the love