Spread the love


Η παρουσιάστρια μίλησε ανοιχτά για την εγκυμοσύνη της, αλλά και τους λόγους που τόσο καιρό δεν ήθελε να το μοιραστεί δημόσια.

Η εγκυμοσύνη της το τελευταίο διάστημα είχε πολυγραφτεί και πολυσυζητηθεί, ωστόσο η ίδια δεν είχε μιλήσει ανοιχτά για αυτό το θέμα. Η Μαρία Λουίζα Βούρου φορώντας ένα σιέλ μίνι φόρεμα που εφάρμοζε στην περιοχή της κοιλιάς, μπήκε στο πλατό του Πρωινού με την Φαίη να υποδέχεται εκείνη αλλά και το μωρό που κυοφορεί με ένα διάπλατο χαμόγελο. Η Μαρία Λουίζα Βούρου σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο ένα αγοράκι όπως αποκάλυψε, καρπό του έρωτα της με τον αγαπημένο της Γιάννη Παπαγεωργίου.

«Με έχει πιάσει ανατριχίλα. Δεν ξέρω γιατί. Ντρέπομαι. γιατί τόσο καιρό δεν το είχα «φωνάξει» πολύ. Το κρατούσα. Ψιλοφοβόμουν. Περίμενα. Και τώρα… Για αυτό ήθελα να έρθω σε εσένα, γιατί ξέρω ότι θα με προσέξεις», εκμυστηρεύτηκε η Μαρία Λουίζα Βούρου.

Δείτε την στο Facebook και το Instagram

Λίγο πριν καθίσει όμως στην καρέκλα απέναντι στην Φαίη Σκορδά, λίγο έλειψε να συμβεί ατύχημα, αφού η Μαρία Λουίζα Βούρου σκόνταψε στα χαλάκια – παγίδα που κοσμούν το πλατό του Πρωινού. Δεν είναι εξάλλου η πρώτη που γλιτώνει το ατυχηματάκι.

«Η εκπομπή δεν βγαίνει από την Αθήνα, βγαίνει από τη Θεσσαλονίκη και ήμουν πολύ μόνη μου πάνω και φοβόμου το παραμικρό, ότι μπορεί να πάθω κάτι στο δρόμο ή σε ένα αεροπλάνο. Κι έλεγα κάτσε, να περάσουν οι πρώτοι μήνες, να κάνεις τις εξετάσεις σου, να δεις ότι όλα είναι καλά και μετά, όταν θες εσύ, θα το πεις», ανέφερε η παρουσιάστρια σχετικά με το γεγονός ότι δεν το είχε μοιραστεί τόσο καιρό με τον κόσμο.

Δείτε και άλλα καυτά αφιερώματα του Lifeviews.gr στην Μαρία Λουίζα Βούρου (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Απολαύστε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

 



Spread the love