Spread the love


Είχαμε πολύ καιρό να δούμε «καυτές» φωτογραφίες της, αλλά δεν δίστασε η Μαρία Μπακοδήμου να ποζάρει για το περιοδικό Down Town ως μια «γιατρός του έρωτα» και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό για τα σωματικά προσόντα της

Με αφορμή το ρόλο της ως παρουσιάστρια στο Power of Love η Μαρία Μπακοδήμου ποζάρει ως «γιατρός του έρωτα.

Όπως άλλωστε αναφέρεται στη λεζάντα της φωτογραφίας που αναρτήθηκε στο Instagram «η Μαρία Μπακοδήμου ξέρει τα μυστικά του έρωτα» γιατί όπως δηλώνει «το Power of Love ήταν σαν αφετηρία μιας δεύτερης ζωής».

Όσο για τον λόγο που δέχτηκε να το παρουσιάσει είπε στο περιοδικό down town: «Γιατί μου έκανε κέφι. Σας το είπα από την αρχή. Το γουστάρω, πέρασα καλά. Γκούγκλαρα αλλά δεν έψαχνα να δω τι λένε με αγωνία, δεν με ενδιέφερε πραγματικά. Το καλύτερό μου ήταν να βλέπω το Gala και να διαβάζω σχόλια στο Twitter. Είναι απόλαυση. Έχω ακούσει ότι «πείναγαν τα παιδάκια μου και το έκανα», «πείναγε η μάνα μου και έπρεπε να κάνει επέμβαση καταρράκτη και δεν είχα λεφτά». Όλοι υποτίθεται ότι στεναχωριούνται πάρα πολύ για εμένα που κάνω αυτό το πράγμα. Τι να πω;».

Δείτε και την φωτογράφηση του 2017, τότε που η Μαρία τα είχε δώσει όλα: Χαμός με την Μαρία Μπακοδήμου στο Down Town (ΦΩΤΟ)

Μαρία Μπακοδήμου

 



Spread the love