Spread the love


Την Κέλλυ Λιόντου την γνωρίσαμε σχεδόν από την αρχή της «καριέρας» της στα social media, μα το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει απογειώσεις τους φίλους που την ακολουθούν με τις «καυτές» της φωτογραφίες.

Ξέρουμε από προηγούμενη συνέντευξή της στο Lifeviews.gr ότι είναι ηλεκτρολόγος μηχανικός, με πολύ πρωινό ωράριο εργασίας, εντούτοις όμως συνεχίζει να βρίσκεται παντού στην νυχτερινή Αθήνα.

Είναι πάντα περιποιημένη, και αν δεν την γνωρίζαμε θα νομίζαμε ότι είναι ηθοποιός, μοντέλο ή λαμπερή τραγουδίστρια ποτ λατρεύει την μεγάλη ζωή και ζει μέσα στην χλιδή και στην πολυτέλεια.

Οι follower της έχουν αυξηθεί στο Instagram αφού η μια «καυτή» φωτογράφηση διαδέχεται την άλλη και έχει ένα μοναδικό τρόπο να τρελαίνει τους φίλους που την ακολουθούν σε αυτή την αμφίδρομη σχέση.

Έτσι, για λογαριασμό του Lifeviews.gr ο γνωστός φωτογράφος των επωνύμων κ. Βαγγέλης Ρασσιάς ανέλαβε να την απαθανατίσει στις πιο όμορφες στιγμές της, αφού αυτό το χρονικό διάστημα η Κέλλυ είναι στα καλύτερά της.

Είναι Πειραιώτισσα, Ολυμπιακός και έχει μια πολύ προσγειωμένη προσωπικότητα με έντονη αίσθηση του χιούμορ. Όσοι την γνωρίζουν καλά λένε ότι είναι γατούλα με πολύ «κοφτερά» νύχια. Έχει εντελώς γήινο, γυμνασμένο κορμί και πολλοί άντρες που την ερωτεύτηκαν έφτασαν να κάνουν διάφορες τρέλες για να μην την χάσουν.

Ακολουθεί ένα πραγματικός διάλογος όπου η Κέλλυ Λιόντου απάντησε στις ερωτήσεις μας με το χέρι στην καρδιά:

1) Κέλλυ τι κάνεις για να μεγαλώσεις τον αριθμό των φίλων που σε ακολουθούν;
Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω δημόσια όλους τους φίλους που με ακολουθούν στα social media. Πιστεύω πως οι λογαριασμοί μου έχουν πάντα εκπλήξεις και κάτι καινούριο να δείξουν σε νέους και παλιούς φίλους

2) Έχεις πρωινή και βραδινή δουλειά, πως τα συνδυάζεις;
Καθημερινές δραστηριοποιούμαι στον τομέα που έχω σπουδάσει. Παρασκευή Σάββατο συνδυάζω δουλειά και διασκέδαση σε ένα πολύ γνωστό club της παραλιακής. Μερικές φορές ασχολούμαι και με μια παλιά μου αγάπη την οποία επίσης έχω σπουδάσει, το χορό

3) Όσοι σε ακολουθούν στα social πως σε πλησιάζουν αν σε δουν από κοντά;
Σέβομαι και εκτιμώ τους διαδικτυακούς μου φίλους και χαίρομαι όταν με πλησιάζουν και μου εκφράζουν το θαυμασμό τους. Έχουν να μου πουν πάντα ένα καλό λόγο και δεν μου έτυχε ποτέ μέχρι τώρα κάποια άσχημη προσέγγιση.

4) Τι έχεις αλλάξει επάνω σου, και πως οι αλλαγές αυτές σχολιάστηκαν από τους φίλους σου;
Πρόσφατα έκανα αυξητική στήθους και όλοι οι φίλοι μου ενθουσιάστηκαν με το αποτέλεσμα. Βέβαια με κολάκευαν πολύ και άνθρωποι του χώρου της showbiz που μου είπαν ότι κάτι τέτοιο δεν χρειαζόταν.

5) Μίλησέ μας για τον γυναικείο ανταγωνισμό στα social media;
Τα social media είναι κομμάτι της ζωής μας και κάθε γυναικά θέλει να αρέσει και να ξεχωρίζει. Αυτό όμως δεν μπορεί να γίνει όταν μιμείται άλλες γυναίκες, παρά μόνο όταν δείχνει στον κόσμο ότι έχει προσωπικότητα και πρωτότυπες ιδέες. Όσο μου επιτρέπει ο χρόνος μου βλέπω την αρχική σελίδα του fb και instagram και διαπιστώνω ότι δεν ξεχωρίζεις ποια κοπέλα είναι ποια. Ίδια ρούχα, ίδιες πόζες, ίδιες τοποθεσίες. Εκτιμώ ότι αυτό είναι λάθος και δίνει αντίθετο αποτέλεσμα από το προσδοκώμενο.

6) Είδαμε μια νέα σειρά φωτογραφιών από τον Βαγγελη Ρασσιά, μίλησε μας για την ιδέα της φωτογράφησης;
Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που συνεργάστηκα με ένα διάσημο φωτογράφο που έχει απαθανατίσει με το φακό του επώνυμους στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Θέλω για άλλη μια φορά να τον ευχαριστήσω για τις υπέροχες φωτογραφίες. Αφέθηκα τελείως στην εμπειρία του και πιστεύω πως το αποτέλεσμα θα έχει μεγάλη απήχηση στους φίλους μου.

7) Τι πρέπει να κάνει μια γυναίκα για να τραβήξει τα βλέμματα των αντρών; Μέχρι που μπορεί να φτάσει;
Πιστεύω πως μια γυναίκα με αυτοπεποίθηση και προσωπικότητα δε χρειάζεται να κάνει τίποτα απολύτως να τραβήξει την προσοχή. Απλά υπάρχει και κινείται στο χώρο και όλα τα άλλα έρχονται μόνα τους.

8) Ποιο πιστεύεις ότι είναι το πιο δυνατό σημείο επάνω σου;
Το πιο δυνατό μου σημείο σύμφωνα με τη γνώμη μου είναι τα πόδια μου. Σύμφωνα με τους φίλους μου είναι τα οπίσθια μου.

9) Ο γάμος είναι στα άμεσα σχέδια σου;
Δε μου αρέσουν οι δεσμεύσεις και δε νιώθω έτοιμη για κάτι τέτοιο Δε συμβιβάζομαι εύκολα, ο γάμος απαιτεί αμοιβαίες υποχωρήσεις και άλλου τύπου ζωής από αυτή που μου αρέσει και έχω συνηθίσει.

10) Πως φαντάζεσαι τον εαυτό σου στα επόμενα 10 χρόνια;
Δεν κάνω μακροπρόθεσμα σχέδια διότι δεν μου αρέσει Είχα διαβάσει κάτι πολύ σοφό: «όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια ο θεός γελάει»

11) Δώσε συμβουλές στους φίλους σου, πως μπορεί μέσα στην οικονομική κρίση να κάνουν την ζωή σου;
Δε νομίζω πως πρέπει κάποιος να ζήσει τη ζωή μου ή εγώ να ζήσω τη ζωή ενός άλλου. Το καλύτερο είναι ο καθένας μας να απολαμβάνει τη ζωή του με τα μέσα που διαθέτει. Δε θέλω να είμαι αχάριστη, γιατί περνάω πολύ καλά, αλλά αυτό δεν οφείλεται μόνο στις δικές μου δυνατότητες, αλλά και σε πολύ καλούς φίλους και παρέες που έχω.

Δείτε τη στο twitter το facebook και στο instagram

Απολαύστε όλες τις φωτογραφίες της που ακολουθούν από τον μετρ του είδους, τον φωτογράφο Βαγγέλη Ρασσία που μας παραχώρησε το υλικό:

Δείτε τον Βαγγέλη Ρασσιά στο plus.google το flickr το pinterest και στο facebook

Κέλλυ Λιόντου, η ναζιάρα του διαδικτύου (ΦΩΤΟ)

Κέλλυ Λιόντου Κέλλυ Λιόντου Κέλλυ Λιόντου Κέλλυ Λιόντου Κέλλυ Λιόντου Κέλλυ Λιόντου  Κέλλυ Λιόντου



Spread the love