Spread the love


H 41χρονη Ana De La Reguera, είναι πολύ δημοφιλής ηθοποιός στο Μεξικό και το κορίτσι του Μαΐου 2017 για το περιοδικό GQ που φωτογραφήθηκε ως αισθησιακό cowgirl και έκανε το περιοδικό να ξεπουλήσει.

Η Anabell Gardoqui de la Reguera, όπως είναι το πραγματικό της όνομα δεν είναι τυχαία αγαπητή στο κοινό της πατρίδας της. Με σπουδές στο Πολιτιστικό Ινστιτούτο της Βερακρούς, εργάστηκε αρχικά σαν παρουσιάστρια της εκπομπής «Pasarela» στο τηλεοπτικό δίκτυο «Televisa» που είναι το μεγαλύτερο τηλεοπτικό δίκτυο στο Μεξικό.

Έχει εμφανιστεί σε αναρίθμητα διαφημιστικά και τηλεοπτικά shows στο Μεξικό. Στο θέατρο έχει συμμετάσχει στην παράσταση «El cartero» σε σκηνοθεσία Raúl Quintanilla, εμφάνιση για την οποία κέρδισε δύο βραβεία από την Ένωση Κριτικών Θεάτρου.

Η καριέρα της στο σινεμά ξεκίνησε με την ταινία «Por la Libre», σε σκηνοθεσία Juan Carlos de Llaca, ενώ αργότερα εμφανίστηκε στις ταινίες «Un Secreto de Esperanza», «Ladies’ Night» και «Gitanas». Το 2006 συμμετείχε στην ταινία του Jared Hess (Napoleon Dynamite) Nacho Libre όπου ερμήνευσε τον ρόλο της όμορφης αδερφής Encarnación δίπλα στον Τζακ Μπλακ.

Δείτε τη στο twitter το facebook και στο instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

 



Spread the love