Spread the love


Η πολύ γνωστή ηθοποιός, παντρεμένη και μητέρα δυο παιδιών ξέσπασε στην συνέντευξή της και έπαψε να ζητάει συγνώμη που είναι επιτυχημένη, πλούσια και ευτυχισμένη.

Ξέσπασε η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς σε συνέντευξή της.

Η χολιγουντιανή σταρ είναι παντρεμένη με τον Μάικλ Ντάγκλας κι έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, 17χρονο Ντίλαν και την 15χρονη Κάρις.

«Έπαψα να είμαι πλέον ταπεινή. Κουράστηκα να είμαι ταπεινή. Κουράστηκα. Συγγνώμη που είμαι τόσο πλούσια, συγνώμη που είμαι παντρεμένη με έναν κινηματογραφικό αστέρα, συγνώμη που δεν είμαι τόσο χάλια.

Τέλος οι συγνώμες. Αρκετά. Το μόνο που είναι σημαντικό για μένα είναι η δουλειά μου. Αυτό είναι που αγαπώ και η υπόλοιπη ζωή μου είναι γεμάτη χαρά, γιατί έχω δύο όμορφα παιδιά και έναν υγιή, ευτυχισμένο σύζυγο.

Όλα είναι καλά, και δεν πρόκειται να είμαι πλέον ταπεινή γι’ αυτό. Έχω δύο παιδιά που θέλουν να γίνουν ηθοποιοί και είμαι τόσο περήφανη. Δεν έχει σχέση με τη φήμη γι’ αυτά, είπε η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς.

Έχουν ανατραφεί μέσα σε διάσημους ανθρώπους. Ξέρουν πως είναι αυτό. Θέλουν να ασχοληθούν με αυτό, γιατί το αγαπούν. Και νιώθω τόσο περήφανη γι’ αυτά. Καταλαβαίνουν ότι δεν είναι μια γρήγορη λύση. Είναι πολύ καλά παιδιά», δήλωσε στη Daily Mirror.

Δείτε τη στο instagram 1 το instagram 2 και στο instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

 



Spread the love