Spread the love


Αλγεινή εντύπωση έχει προκαλέσει η πρόσφατη απόφαση της Youtube να απαγορεύσει όλα τα βίντεο στα οποία πρωταγωνιστούν γυναίκες και άνδρες με μαγιό.

Σύμφωνα με τους υπευθύνους, τέτοιου περιεχομένου πλάνα θεωρούνται σεξιστικά και ακατάλληλα, όπως ακατάλληλες θεωρούνται και οι εικόνες από παραλίες και beach parties με τον κόσμο να διασκεδάζει με το μαγιό του.

Πρόκειται για μια απόφαση που φαντάζει αστεία, αδικαιολόγητη και μας γυρίζει χρόνια πίσω.

Δηλαδή τα κορίτσια πρέπει να φοράνε μπούρκα ή μήπως να απαγορεύουν πλάνα με την Αφροδίτη της Μήλου που αποτελεί το αιώνιο σύμβολο ομορφιάς;

Με αυτά τα ασυνήθιστα δεδομένα που δεν ταιριάζουν σε πολιτισμένους και προοδευτικούς λαούς, η συντριπτική πλειονότητα των θεμάτων του Mykonos Live TV αλλάζουν στέγη και μετακομίζουν στο Dailymotion.

Οι φίλοι του καναλιού μας, το οποίο ανέκαθεν σεβόταν και υμνούσε το γυναικείο φύλο, μπορούν πλέον να απολαμβάνουν αγαπημένα βίντεο και θέματα που έγιναν viral μέσω της γαλλικής ιντερνετικής πλατφόρμας.

«Κόλασε» την Μύκονο η Τζούλια Νόβα

Η ξανθιά καλλονή, μετά το τέλος των γυρισμάτων για καλοκαίρι της εκπομπής «Τροχός της τύχης», επέλεξε το κοσμοπολίτικο νησί του Αιγαίου για να ξεκουραστεί.

Η κουκλάρα παρουσιάστρια εμφανίστηκε στον Πλατύ Γυαλό με μπικίνι, ανεβάζοντας την θερμοκρασία… εδάφους και αέρα στα ύψη, και απόλαυσε τον ήλιο και την θάλασσα παρέα με κολλητή φίλη της Φωτεινή Ζάννη.

Παράλληλα, οι δύο φιλενάδες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις νέες ξαπλώστρες που επιπλέουν στο νερό και δεν είναι φουσκωτές.

Το DK Oyster στον Πλατύ Γυαλό προσφέρει τις πρωτοποριακές αυτές ξαπλώστρες στους πελάτες του προκειμένου να δοθεί μια πινελιά έξτρα πολυτέλειας και άνεσης, ενισχύοντας τον μύθο του ως ένα από καλύτερα beach bar restaurants της Μυκόνου και όχι μόνο.

Μια καλή ευκαιρία για να απολαύσετε κι εσείς αυτές τις ξαπλώστρες που κλέβουν την παράσταση αλλά και να ζήσετε μοναδικές στιγμές κεφιού και διασκέδασης είναι στα επίσημα καλοκαιρινά εγκαίνια του DK Oyster στις 9 Ιoυνίου, με την παρουσία πολλών επωνύμων!



Spread the love