Spread the love


Το διάσημο μοντέλο Emily Ratajkowski πέρασε από την Μύκονο και με το κορμί της έκανε την καλύτερη διαφήμιση για την Ελλάδα, τα νησιά του Αιγαίου και την Μύκονο.

Όλο αυτό το χρονικό διάστημα όλα τα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης έχουν φιλοξενήσει φωτογραφίες της με μαγιό από το κοσμικό νησί του Αιγαίου, κάνοντας τους 18.3 εκατομμύρια φίλους που την ακολουθούν και όχι μόνο να θαυμάσουν το κορμί της μέσα στο ελληνικό γαλάζιο.

Η Emily Ratajkowski παρέα με την Gigi Hadid έδωσαν μια από τις καλύτερες διαφημίσεις για την Μύκονο.

Η κάμερα του Mykonos Live TV τσάκωσε τις δύο σύγχρονες δόξες του μόντελινγκ να κάνουν βόλτα με ιδιωτικό σκάφος που τις μετέφερε από την κοσμική Ψαρρού στην παραλία του Καλαφάτη.

Όπως θα δείτε στα αποκλειστικά πλάνα, η Emily, φορώντας ολόσωμο μαγιό που άφηνε εκτεθειμένα τα σμιλεμένα της οπίσθια και η Gigi με λευκό t-shirt και τζιν σορτσάκι πήραν καυτές πόζες με θέα το γαλάζιο του Αιγαίου και λίγο έλειψε να προκαλέσουν πολλαπλές εκρήξεις στο κυκλαδίτικο νησί.

Οι φωτογραφίες της Emily Ratajkowski από την συγκεκριμένη βόλτα είδαν το φως της δημοσιότητας και πραγματικά προκάλεσαν χαμό σε όλα τα διαδίκτυο. Όλα αυτά ενώ η διάσημη για την ομορφιά της Emily βρισκόταν στο αεροπλάνο για την αναχώρηση της από την Ελλάδα. Της ευχόμαστε γρήγορα και πάλι κοντά μας.

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski



Spread the love