Spread the love


Η Άννα Λορένη είναι η εντυπωσιακή μελαχρινή κοπέλα που έγινε γνωστή από την συμμετοχή της στο τηλεπαιχνίδι του Σκάι «Power of Love», αλλά έφυγε νωρίς και έλαμψε με την απουσία της.

Αγαπημένος της προορισμός είναι το Ντουμπάι, όπως θα διαπιστώσουμε και στις φωτογραφίες της που ανεβάζει στον λογαριασμό της στο Instagram, που με μόνο 140 αναρτήσεις της έχει καταφέρει να τραβήξει πάνω από 156 χιλιάδες followers, κι αυτό θα πρέπει να πούμε ότι είναι ένα σημαντικό ρεκόρ αναγνωρισιμότητας.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι οι περισσότερες παίκτριες που πήραν μέρος στο «Power Of Love» κατά την παραμονή τους στο παιχνίδι εμφανίζονταν μόνο μακιγιαρισμένες και χτενισμένες, σαν πραγματικές σταρ της μεσημεριανής ζώνης.

Τα κορίτσια ήθελαν να δείχνουν την καλύτερη εικόνα τους προς τα έξω και μάλλον τα κατάφεραν, αφού όλες οι εμφανίσεις τους ήταν στην «πένα»..

Ανάμεσα σε αυτές τις παρουσίες που ξεχώρισαν είναι και η Άννα Λορένη, την οποία δεν είδαμε ποτέ χωρίς μακιγιάζ. Η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, δημοσιεύει φωτογραφίες της από το Ντουμπάι όπου βρίσκεται τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς δραστηριοποιείτε εκεί επαγγελματικά.

Η Άννα ποζάρει με το μαγιό της με φόντο τους ουρανοξύστες, και μας αφήνει να θαυμάσουμε το υπέροχο και πληθωρικό της κορμί.

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:



Spread the love