Spread the love


Η Kimberley Garner δεν σχεδιάζει μόνο μαγιό, αλλά τα δειγματίζει επάνω της, όπως έκανε και στη Μύκονο, όπου πέρασε και φέτος μερικές μέρες διακοπών. Μάλιστα επέλεξε να φορέσει ένα μαγιό που προκάλεσε εντύπωση.

Από τον Μάιο του 2013 η Garner λάνσαρε μια σειρά από μαγιό, η οποία έλαβε τις καλύτερες κριτικές.

Η όμορφη ξανθιά, η οποία έγινε γνωστή στη Μεγάλη Βρετανία από το δημοφιλές τηλεοπτικό ριάλιτι «Made In Chelsea», ξεκουράζεται κάνοντας βόλτες σε εξωτικές παραλίες και φυσικά αναστατώνοντας τους λουόμενους με τα μικροσκοπικά της μπικίνι, όπως αυτό που απεικονίζεται στις παρακάτω φωτογραφίες.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η Kimberley Garner έχει γεννηθεί στις 7 Μαρτίου του 1990, και εκτός από την εντυπωσιακή της εμφάνιση κάνει και ορισμένες επιτηδευμένες «απερισκεψίες», οπότε καταφέρνει οι φωτογραφίες της να κάνουν τον γύρο του κόσμου ως «σέξι ατυχήματα» αλλά αυτό εμάς καθόλου δεν μας ενοχλεί.

Είναι κόρη του εκατομμυριούχου κατασκευαστή σπιτιών Russell Garner, και τον Μάιο του 2013 ξεκίνησε την δική της επιχείρηση ως σχεδιάστρια μαγιό με την εμπορική επωνυμία «Kimberley London Ltd».

Δείτε την σελίδα της: kimberleylondon.com

Η Kimberley Garner  η οποία έγινε γνωστή στη Μεγάλη Βρετανία από το δημοφιλές τηλεοπτικό ριάλιτι «Made In Chelsea», ξεκουράζεται κάνοντας τα μπάνια της στο “Νησί των Ανέμων” και φυσικά δεν άφησε τους λουόμενους, παραπονεμένους, αφού με τα μικροσκοπικά της μπικίνι, που επέλεξε, όπως θα δείτε παρακάτω στις φωτογραφίες, κατάφερε να τους “βγάλει” τα μάτια με τα κάλλη της.

Δείτε τη στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Δείτε και άλλα καυτά αφιερώματα του Lifeviews.gr στην Kimberley Garner (ΦΩΤΟ)

Απολαύστε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

Kimberley Garner Kimberley Garner Kimberley Garner Kimberley Garner Kimberley Garner Kimberley Garner Kimberley Garner Kimberley Garner Kimberley Garner Kimberley Garner Kimberley Garner



Spread the love