Spread the love


Το Μουντιάλ 2018 της Ρωσίας τελείωσε, αλλά κάποια στατιστικά στοιχεία έχουν πολύ σημαντικό ενδιαφέρον, σύμφωνα με τη δικτυακή πύλη πορνογραφικού περιεχομένου «Pornhub».

Τα στατιστικά στοιχεία αφορούν την περίοδο που εξελίσσονταν στα γήπεδα της Ρωσίας το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018, που και στις 30 ημέρες που διήρκεσε, υπήρξε πτώση στις επισκέψεις των χρηστών της σελίδας..

Πρώτοι οι Γάλλοι που είχαν και μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Μείωσαν τις επισκέψεις τους κατά 55% και δικαιώθηκαν μιας και κατέκτησαν και το Παγκόσμιο Κύπελλο στην Ρωσία.

Μουντιάλ

Δεύτεροι που τα παράτησαν όλα για το Μουντιάλ, ήταν οι Έλληνες.

Δίχως να έχουν την εθνική ομάδα τους στο Μουντιάλ. Οι επισκέψεις έπεσαν κατά 30% από την Ελλάδα, ενώ ακολούθησαν Ισπανία και Αίγυπτος με 26%.

Μουντιάλ

Την ημέρα του τελικού μάλιστα, σε Γαλλία και Κροατία, η επισκεψιμότητα της σελίδας ήταν μειωμένη σε ποσοστό 66% για τους χαμένους και 55% για τους νικητές.

Μουντιάλ

Στις 15 Ιουλίου, στη Βενεζουέλα η μείωση άγγιξε επίσης το 55% και ακολούθησαν οι Βουλγαρία (45%), Σλοβενία (40%) και Ελλάδα (30%).

Μετά τη λήξη του μεγάλου τελικού, οι Κροάτες όρμησαν στη σελίδα για να βρουν παρηγοριά, ενώ σε παγκόσμιο επίπεδο η επισκεψιμότητα έπεσε κατά μέσο όρο 12% στη διάρκεια του 90λεπτου.



Spread the love