Spread the love


Η Sylvie Meis εμφανίστηκε με το κομψό μαγιό της στην παραλία της Μυκόνου, και μάγεψε όλους τους λουόμενους με το αψεγάδιαστο κορμί της..

Η 40χρονη Sylvia Mace που είναι Ολλανδέζα μοντέλο, ηθοποιός, και τηλεοπτική παρουσιάστρια υπήρξε πρώην σύζυγος του ποδοσφαιριστή Raphael van der Vaart, και έγινε γνωστή από το πανέμορφο σώμα της που τακτικά δίνει τροφή στους παπαράτσι.

Η εκπληκτική 40χρονη Sylvie Meis με άλλο μαγιό σε παραλία στην Μύκονο. Το κορίτσι αυτό συνδυάζει την Ολλανδική της ταυτότητα με την ινδονησιακή της καταγωγή, έφερε ολόκληρο τηλεοπτικό συνεργείο στην παραλία για να απαθανατίσει τις πιο όμορφες στιγμές της, απολαμβάνοντας τον ήλιο και την θάλασσα στο νησί των Ανέμων.

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Sylvie Meis Sylvie Meis Sylvie Meis Sylvie Meis Sylvie Meis Sylvie Meis Sylvie Meis Sylvie Meis Sylvie Meis Sylvie Meis Sylvie Meis Sylvie Meis Sylvie Meis Sylvie Meis Sylvie Meis Sylvie Meis Sylvie Meis Sylvie Meis Sylvie Meis Sylvie Meis Sylvie Meis Sylvie Meis Sylvie Meis Sylvie Meis Sylvie Meis Sylvie Meis Sylvie Meis



Spread the love