Spread the love


Γνώρισε τεράστια επιτυχία, τη φετινή σεζόν, με την παράσταση «Γοργόνες και Μάγκες» και πλέον ετοιμάζεται να ζήσει ένα υπέροχο καλοκαίρι, κάνοντας το γύρο των νησιών.

Η Μαρία Κορινθίου έχει χαλαρή διάθεση και δεν την κρύβει ούτε στα social media, με τις φωτογραφίες της με μαγιό να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η Μόνικα Μπελούτσι της Ελλάδας, όπως την έχουν χαρακτηρίσει πολλοί, με το χυμώδες κορμί και τις θεϊκές αναλογίες, εντυπωσιάζει τους followers της με τους τελευταίους να την αποθεώνουν με τα σχόλιά τους.

Δείτε τη στο Twitter το Facebook το Facebook II και στο Instagram

Ακόμη και οι επικριτές της, που κάνουν λόγο για ρετούς και photoshop, δεν μπορούν παρά να εντυπωσιαστούν με τα παρακάτω στιγμιότυπα, που κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Δείτε παλαιότερα «καυτά» αφιερώματα του Lifeviews.gr στην Μαρία Κορινθίου (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Απολαύστε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

??Κορίτσια!!!! Θέλετε να γίνετε το επόμενο #YamamaySummerGirl ? 1. Φορέστε ένα #yamamay μαγιό από την καινούργια καλοκαιρινή σειρά Yamamay summer collection 2018 2. Τραβήξτε μία φωτογραφία με εσάς φορώντας το μαγιό και ποστάρετε την φωτογραφία στο λογαριασμό σας με Tag @yamamayofficial και hashtag #yamamaysummergirl 3. Follow @yamamayofficial ….και 5 #yamamaysummergirl θα διαλεχτούν από την ομάδα της #yamamayofficial όπου θα κερδίσουν ένα μαγιό από την καλοκαιρινή σειρά της Yamamay! Discover if you are one of the winners on the @yamamayofficial ig stories. Καλή επιτυχία!!!!!!?? ______________ #summer #summercollection #yamamay

A post shared by ᗰᗩᖇIᗩ KOᖇIᑎTᕼIOᑌ Official (@mariakorinthiou) on

https://www.instagram.com/p/BkSVvTyHM8e/?hl=el&taken-by=mariakorinthiou



Spread the love