Spread the love


Έκαναν τους άνδρες να χρειαστούν υπογλώσσια, αφού μετά την συμμετοχή της στο παιχνίδι του ΑΝΤ1 έγινε γνωστή η Άννα Κώνστα, που πήρε την φίλη της και έκλεψαν τα βλέμματα..

Η Άννα Κώνστα και η κολλητή της, Νάταλι Σόικο, απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην Μύκονο και προκαλούν ταχυπαλμίες στα αρσενικά με την εντυπωσιακές καμπύλες τους.

Φορώντας αποκαλυπτικά ολόσωμα η πρώην παίκτρια του «Game οf Love» και η φιλενάδα της συνελήφθησαν σε χαλαρές στιγμές σε χλιδάτη πισίνα του νησιού.

Να θυμίσουμε ότι η Άννα Κώνστα, με μητέρα Ουκρανή και πατέρα Έλληνα, βρίσκεται στον χώρο της μόδας από τα 17 της κι έχει συνεργαστεί με γνωστούς σχεδιαστές. Είναι τελειόφοιτη τουριστικών επαγγελμάτων σε ιδιωτικό ΙΕΚ, αλλά έχει σπουδάσει και ονυχοπλαστική και μακιγιάζ, ενώ στόχος της είναι να ασχοληθεί με την ηθοποιία.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Η Άννα δεν ήταν η μόνη από το Game of Love που έπεσε στην πισίνα

Μπορεί το Game of Love να ολοκληρώθηκε, γέννησε όμως αρκετές φιλίες, όπως το ζεύγος Παναγιώτης Παρούσος – Στέλλα Κούργια, όπου μαζί με την Άννα Κώνστα επέλεξαν την Μύκονο για να περάσουν μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπών.

Η κάμερα τους εντόπισε να χαλαρώνουν στο beach club «SantAnna» στην Παράγκα.

Μαζί τους ήταν και η φίλη της Άννας Κώνστα, Νάταλι Σόικο. Οι τέσσερις φίλοι μαγνήτισαν τα βλέμματα, ο καθένας για διαφορετικούς λόγους.

Ο Παναγιώτης για τους κοιλιακούς φέτες που διαθέτει. Η Άννα για τις πλούσιες καμπύλες της. Η Νάταλι για το τατουάζ στον γλουτό της και η Στέλλα για τον επίδεσμο στο χέρι, λόγω κατάγματος που οι κακές γλώσσες λένε ότι προκλήθηκε ύστερα από τσακωμό με τον αγαπημένο της. Σχέση χωρίς καβγάδες έχει πεθάνει.

Γεγονός είναι ότι όταν η Στέλλα μπήκε στο πλάνο «εμφανώς» τσατισμένη τα δυο άλλα κορίτσια έφυγαν, για να μιλήσει με τον Παναγιώτη, ένα σκηνικό πολύ γνώριμο.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:



Spread the love