Spread the love


Μετά από μία μικρή περίοδο μοναξιάς «ο γιατρός» του Moto GP Valentino Rossi βρήκε αγάπη στην αγκαλιά του μοντέλου Francesca Sofia Novello.

Οι δύο έχουν εδώ και μικρό χρονικό διάστημα δεσμό, αλλά το πάθος τους έχει ήδη εκτοξευθεί στα ύψη.

Ο πρωταθλητής Moto GP επιστρέφει από μια μακρά σχέση αγάπης με την Linda Morselli, η οποία συνδέεται τώρα με τον Fernando Alonso, τον πρωταθλητή οδηγό της Formula 1.

Η Francesca είναι ένα ανερχόμενο κορυφαίο μοντέλο, και θεωρείται κληρονόμος της θρυλικής Brooke Shields λόγω της ομοιότητάς της με την ηθοποιό.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η 25χρονη Francesca είναι 15χρόνια νεότερη από τον Valentino Rossi, και σύμφωνα με κάποιες φήμες, η σπίθα του πάθους άναψε κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος όπου η Francesca Sofia Novello είχε επιλεγεί ως το κορίτσι που θα του κρατούσε την ομπρέλα.

Το ζευγάρι προσπάθησε να κρατήσει τη σχέση τους κρυφή για να αποφύγει τα περιττά κουτσομπολιά .

Η επιλογές στις γυναίκες του πρωταθλητή Valentino Rossi και οι πολλές «ρομαντικές» του σχέσεις με όμορφες γυναίκες έχουν μείνει στην ιστορία, αφού οι περισσότερες από τις οποίες προέρχονται από τον κόσμο της μόδας και της ψυχαγωγίας.

Έτσι, από το κρεβάτι του πέρασαν οι Martina Stella, η Aura Rolenzetti, μέχρι την Florinda Giamè και την Linda Morselli.

A post shared by Linda Morselli (@lalindaa) on

Μάλιστα με την τελευταία, η ιστορία διήρκεσε τέσσερα χρόνια και τελειώσει γιατί ο «γιατρός» δεν αισθάνθηκε έτοιμος για να κάνει οικογένεια.

Τώρα, στην ηλικία των 40 ετών, ο Valentino Rossi φαίνεται αποφασισμένος να γυρίσει τη σελίδα χάρη στην Francesca Sofia Novello.

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Francesca Sofia Novello Francesca Sofia Novello Francesca Sofia Novello Francesca Sofia Novello Francesca Sofia Novello



Spread the love