Spread the love


H Μάγκυ Χαραλαμπίδου με όπλο το μικροσκοπικό μπικίνι έχει βρει τον τρόπο να ανεβάζει την ψυχολογία των θαυμαστών της, καθώς και των φίλων της που την ακολουθούν προβάλλοντας το πιο δυνατό της σημείο.

Η κάθε φωτογραφία της που ανεβάζει σαρώνει τα like

Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου έχει επιλέξει το Instagram για το τελευταίο της χτύπημα, αφού η κάθε της ανάρτηση είναι καλύτερη από την άλλη.

Η Ελληνίδα Kim Kardashian ξέρει ότι η πίσω της πλευρά είναι «αναγνωρίσιμη» και δεν σταματάει να ποζάρει με την πλάτη της στον φωτογραφικό φακό.

Ότι καιρό και να κάνει έξω η Μάγκυ ξέρει να «γονατίζει» το instagram με το μικροσκοπικό μπικίνι της και αυτός είναι ακόμα ένας λόγος για να την λατρεύουμε, γιατί η όμορφες γυναίκες δεν έχουν ηλικία.

Μάλιστα στην τελευταία της ανάρτηση έγραψε στην λεζάντα ότι η αδελφός την απαθανάτισε, και είναι κρίμα η πόζα να πάει χαμένη. «Μα τώρα φταίω εγώ?  Όχι πείτε μου. Κοιτάξτε φωτογραφία που μου έβγαλε το αδελφάκι μου. Να μη την ανεβάσω!? Κρίμα δεν είναι? Τα φιλιά?και την αγάπη μου από την όμορφη #kalamataΜη ξεχνάτε να χαμογελάτε. #bythepool #pink #pinkisawesome #hot#bikinigirl #kimkardashian»

Τέλος, πρέπει να διαβάσετε τα σχόλια που της γράφουν..

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

 

 



Spread the love