Spread the love


Ο Ιταλός τραγουδιστής Eros Ramazzotti πάντα έκαιγε τις γυναικείες καρδιές και έκανε τα κορίτσια να ερωτεύονται την φωνή του, όπως το 30χρονο μοντέλο Marica Pellegrinelli, που μαζί της απέκτησε δυο παιδιά.

Τώρα όμως είναι ένας ευτυχισμένος οικογενειάρχης που του αρέσει να παίζει στην θάλασσα με τα παιδιά του.

Ο 55χρονος τραγουδιστής επέλεξε και φέτος την Ελλάδα πηγαίνοντας στη Μύκονο για τις διακοπές του, μαζί με την εδώ και εννέα χρόνια σύζυγό του Μαρίτσα Πελεγκρινέλι (Marica Pellegrinelli) και τα δυο τους παιδιά, την 7χρονη Μαρία-Ραφαέλα και τον 3χρονο Γκάμπριο-Τούλιο.

O φωτογραφικός φακός στάθηκε περισσότερο στις εντυπωσιακές αναλογίες της 30χρονης Μαρίτσα, η οποία είναι μοντέλο και ηθοποιός και φέτος ήταν παρουσιάστρια (26 Ιουνίου) των Ιταλικών μουσικών βραβείων «Summer Wind Music Awards 2018» που παρουσίασε η τηλεόραση «RAI 1» παρέα με τον Federico Russo.

Το μικροσκοπικό μπικίνι της αναδείκνυε εντυπωσιακά το κορμί της. Ο 55χρονος Ραμαζότι φαίνεται ότι μετά την περσινή του συναυλία στο «Nammos» με τον Αντώνη Ρέμο ερωτεύτηκε το Νησί των Ανέμων και αποφάσισε πλέον να περνά εκεί μέρος των διακοπών του, όπως χιλιάδες άλλοι επώνυμοι συμπατριώτες του

Αυτός είναι και ο λόγος που ρίξαμε μια πιο προσεκτική ματιά στον λογαριασμό της στο Instagram, για να καταλάβουμε το μέγεθος της αξίας της.

Δείτε τη στο twitter το facebook και στο instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:



Spread the love