Spread the love


Πρόκειται για την πρώην συμπαρουσιάστρια του τηλεοπτικου σταθμού της Πάτρα «SUPER B» Τζούλια Κόλλια, είναι ένα από τα καλύτερα και πιο ευγενικά παιδιά στον χώρο.

Έχοντας κάνει τα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα στον τηλεοπτικό σταθμό SUPER B από το 2010 κιόλας η Τζούλια Κόλλια είναι ένα κορίτσι που έχει τον αέρα της τηλεόρασης και επίσης την άνεση στο φακό. Έχει βρεθεί στο πάνελ μεσημβρινού μαγκαζίνο με τη Ρένα Βαρδαλαχάκη ενώ έχει συμπαρουσιάσει το πατρινό καρναβάλι στον τηλεοπτικό σταθμό Super B.

Σειρά είχε για την “δίμετρη” πατρινή, στην οποία πάντα άρεσε ο χώρος της μόδας, να συμμετάσχει στο show μόδας του SKAI, με την ευκαιρία ολοκλήρωσης των σπουδών της.

Η Τζούλια Κόλλια είναι ένα από τα καλύτερα και πιο ευγενικά παιδιά στον χώρο. Μάλιστα το έδειξε από την πρώτη στιγμή βαθμολογώντας με την υψηλότερη – συγκριτικά με τις υπόλοιπες κοπέλες – βαθμολογία, την πρώτη διαγωνιζόμενη στο παιχνίδι «My style rocks».

Αλλά την έφαγαν στην στροφή.

Η όμορφη Πατρινή σπούδασε Χρηματοοικονομική και Τραπεζική για στελέχη επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, όμως την κέρδισε το μόντελινγκ, και το 2017 συμμετείχε στο Madwalk.

Ξεκίνησε να ασχολείται με τη μόδα από την ηλικία των πέντε ετών, όπου τότε ξεκίνησε να τσακώνεται με τη μαμά της για ρούχα και συνδυασμούς.

Πήρε μέρος σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές, έκανε αμέτρητες φωτογραφίσεις για περιοδικά μόδας και συνεργάστηκε, με μεγάλους Οίκους μόδας όπως, Σίλια Κριθαριώτη, Μιχάλης Μανιάτης, Στυλιανός, Kathy Heyndels.

Σκέφτεται να ασχοληθεί επαγγελματικά με αυτό που σπούδασε, αλλά πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού της, θα έχει το χώρο της μόδας.

Έχει ένα στιλ που σε κερδίζει. Διαθέτει μια έντονη προσωπικότητα και παρ όλη την επιτυχία της, είναι φοβερά προσγειωμένη.

Το Nasos.blog σχολίασε εύστοχα ότι: «Η αποχώρησή της και τα σχόλια που δέχτηκε την έσπασαν. Και το έκανε καθώς είναι ένα σικάτο κορίτσι, δεν είναι πιτσιρίκα, με σπουδές και ευγένεια. Μια ευγένεια ωστόσο που στην τηλεόραση λογίζεται ως «αδυναμία».

Η Τζούλια Κόλλια έκλεισε τα 28 της χρόνια και δέχεται συνεχώς ευχές από τους φίλους της στα σόσιαλ μίντια και όχι μόνο.

Η αίσθηση όλων ήταν πώς από την πρώτη μέρα ήθελαν κάποιοι να την διώξουν. Γιατί άραγε; Μήπως επειδή κάποιες κοπέλες έχουν «Μπάρμπα στην Πόλη» και όχι στην Κορώνη;

Όπως όλα δείχνουν ένα κορίτσι που έχει κάνει και μεταπτυχιακό στην χρηματοοικονομική και Τραπεζική για στελέχη επιχειρήσεων, στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών δεν ξέρει πώς να ντυθεί.

Ένα κορίτσι εντυπωσιακό που έτυχε να μην είναι από εδώ και από εκεί, να έχει σχέση 8 χρόνια με πλαστικό χειρουργό και να επενδύει συνεχώς στο μυαλό της, δεν αποτελεί πρότυπο για τα νέα κορίτσια και τη μόδα.

Γιατί την «έφαγαν»;

Επειδή γεννήθηκε δυο μέτρα με μεγάλο στήθος;

Επειδή τους έδιναν μια μέρα για να ετοιμάσουν πέντε εμφανίσεις και μια στο γκαλά;

Επειδή κάποιες το γνώριζαν και ήταν έτοιμες από πριν;

Στα παρασκήνια η Τζούλια ήταν θυμωμένη όχι επειδή αποχώρησε αλλά επειδή η γενικότερη αίσθηση που είχε και η συμπεριφορά κάποιων έδειχνε πώς «ήθελαν» να την διώξουν από την πρώτη εβδομάδα.

Δείτε τη στο instagram και στο facebook

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Τζούλια Κόλλια Τζούλια Κόλλια Τζούλια Κόλλια Τζούλια Κόλλια Τζούλια Κόλλια Τζούλια Κόλλια Τζούλια Κόλλια Τζούλια Κόλλια Τζούλια Κόλλια Τζούλια Κόλλια Τζούλια Κόλλια Τζούλια Κόλλια Τζούλια Κόλλια Τζούλια Κόλλια Τζούλια Κόλλια Τζούλια Κόλλια Τζούλια Κόλλια Τζούλια Κόλλια Τζούλια Κόλλια Τζούλια Κόλλια



Spread the love