Spread the love


Το κορίτσι με τα καταπράσινα μάτια που έγινε γνωστό από το δελτίο ειδήσεων του Action 24, είναι με διαφορά η πιο εντυπωσιακή παρουσιάστρια δελτίου στην Ελλάδα.

Η Εύα Μπάση σπούδασε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών και μπήκε σε νεαρή ηλικία στον χώρο της τηλεόρασης. Τη γνωρίσαμε ξανθιά  και από τότε δεν σταμάτησε να μας τραβάει την προσοχή. Στην μελαχρινή της έκδοση, μάλιστα, ακόμα φαντάζει πιο εντυπωσιακή.  Κάποιοι, μάλιστα, την χαρακτήρισαν Andriana Lima της Ελλάδας.

Το κορίτσι με τα καταπράσινα μάτια που έγινε γνωστό από το δελτίο ειδήσεων του Action 24, είναι με διαφορά η πιο εντυπωσιακή παρουσιάστρια δελτίου στην Ελλάδα. .

Η όμορφη δημοσιογράφος διαθέτει και έναν από τους πιο καυτούς και δημοφιλής λογαριασμούς στο Instagram, την ακολουθούν πάνω από 10.000 followers. Φανταστείτε πόσο θα αυξηθούν, τώρα που θα συμμετάσχει στο δεύτερο κύκλο του “My Style Rocks” που κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου στον ΣΚΑΙ με παρουσιάστρια την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Δείτε την Εύα στο Facebook,  και το Instagram

Η μόδα μπήκε στη ζωή της από τα 16 της χρόνια με το μόντελινγκ. Η ειλικρίνεια, ο αυθορμητισμός, και ο εγωισμός είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της. Δέχεται την καλοπροαίρετη κριτική. Στο My Style Rocks συμμετέχει γιατί η μόδα είναι η ζωή της, και πιστεύει ότι θα την βοηθήσει να κάνει το μεγάλο βήμα στον χώρο της τηλεόρασης, όπως γράφεται στην ανακοίνωση του σταθμού για την πρεμιέρα του ριάλιτι μόδας.

Δείτε ακόμα: Η Εύα Μπάση είναι η Ελληνίδα δημοσιογράφος με το ωραιότερο κορμί

Απολαύστε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

        

 



Spread the love