Spread the love


Οι αποκαλύψεις της Κέιτ Μος (Kate Moss) για τις γυμνές φωτογραφίες της και η συμβουλή που δίνει στα νέα κορίτσια, όπως λόγου χάρη στην κόρη της που θέλει να σταδιοδρομήσει ως μοντέλο.

Η Κέιτ Μος έχει γεννηθεί στις 16 Ιανουαρίου, και είναι μια επιτυχημένη Βρετανίδα μοντέλο και επιχειρηματίας, που πρόσφατα εκμυστηρεύτηκε ότι δεν είναι τόσο άνετη με το να ποζάρει γυμνή όσο φαίνεται στις φωτογραφίες.

Κατά την εμφάνισή της στο «Megyn Kelly Today», το 44χρονο σούπερ μόντελ, είπε ότι από την αρχή της καριέρας της αισθανόταν πίεση κάθε φορά που της ζητούσαν να κάνει γυμνή φωτογράφηση.

«Ναι, υπήρχε πίεση. Δούλεψα με μία γυναίκα φωτογράφο που ονομαζόταν Κόριν Ντέι και μου άρεσε να κάνω τόπλες μαζί της, δεν μου άρεσε όταν ξεκίνησα», είπε σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Μιλώντας για τη διαφήμιση του αρώματος Obsession της Calvin Klein, όπου κι εκεί ήταν γυμνή το μοντέλο είπε: «υποθέτω ότι επειδή ο Μάριο (Σορέντι, ο φωτογράφος της διαφημιστικής εκστρατείας) ήταν ο φίλος μου, τον είχα συνηθίσει».

Ωστόσο η Κέιτ Μος είπε ότι ποτέ στην πραγματικότητα δεν συνήθισε τις γυμνές φωτογραφίσεις, σημειώνοντας όμως «ξέρετε, αυτή ήταν η δουλειά μου, οπότε το έκανα».

Πάντως συμβούλεψε τα νέα κορίτσια του μόντελινγκ που μπορεί να δέχονται παρόμοια πίεση «να μην το κάνουν αν δεν το θέλουν». «Δεν θα αφήσω την κόρη μου να το κάνει. Την κοιτάω τώρα που είναι 15 χρόνων και σκέφτομαι να κάνει τόπλες σ’ αυτήν την ηλικία και μου φαίνεται τρελό», κατέληξε.  Kate Moss Kate Moss

Kate Moss Kate Moss



Spread the love