Spread the love


Η Κατερίνα Καινούργιου μας συστήνει τον νέο της έρωτα σε ένα ταξίδι που πραγματοποίησαν μαζί στο Παρίσι. Μακάρι αυτό το ειδύλλιο να της κρατήσει.

Τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούσαν τον τελευταίο καιρό και ήθελαν την Κατερίνα Καινούργιου και πάλι ερωτευμένη, επιβεβαίωσε η ίδια με τον πιο τρυφερό τρόπο. Η παρουσιάστρια του Epsilon, λίγο πριν κάνει πρεμιέρα με την ανανεωμένη πρωινή εκπομπή της, βρέθηκε στο Παρίσι με τον αγαπημένο της.

Ο λόγος του σύντομου και άκρως ερωτικού ταξιδιού τους ήταν τα γενέθλια εκείνου, τα οποία το ζευγάρι αποφάσισε να τα γιορτάσει στην πόλη του έρωτα. Η Καινούργιου με το νέο της λουκ δε σταμάτησε να ανεβάζει φωτογραφίες ή instastories και σε μία από τις αναρτήσεις της ανέβασε την πρώτη της κοινή φωτογραφία με τον αγαπημένο της. Την επίμαχη φωτογραφία τη συνόδευσε με μία καρδιά.

Ο νεαρός σύντροφός της ασχολείται με τα οικονομικά και μοιράζει τη ζωή του ανάμεσα σε Αθήνα και Λονδίνο. Άλλωστε, πριν λίγες ημέρες, η παρουσιάστρια τον είχε επισκεφτεί στο Λονδίνο.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katerina Kainourgiou Official (@katken85) on

Με αφορμή την νέα της σχέση είπαμε να ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στις φωτογραφίες που ανεβάζει η Κατερίνα Καινούργιου στον προσωπικό της λογαριασμό του Instagram:



Spread the love