Spread the love


Μπορεί να μην τη γνωρίζουμε αλλά πρόκειται για αιθέρια παρουσία

Η Μαρία Λέκα γεννήθηκε στην Ζάκυνθο με Αλβανική καταγωγή αλλά τρελαίνει τη Λάρισα στην οποία σπουδάζει και θα τινάξει την μπάνκα στον αέρα του My Style Rocks 2.

Από μικρό παιδί ασχολήθηκε με τη μόδα και το στυλ, πειράζοντας αρχικά τη ντουλάπα της μητέρας της και ξεφυλλίζοντας περιοδικά. Θεωρεί ελάττωμά της ότι δεν έχει υπομονή, και δηλώνει πεισματάρα.

Στο My Style Rocks μπήκε γιατί αγαπάει τη μόδα, την τηλεόραση, αλλά και την αναγνωρισιμότητα. Η αγαπημένη της σχεδιάστρια είναι η Donatella Versace γιατί έχει κάνει τα πάντα στο χώρο της μόδας.

Το 20χρονο μελαχρινό κορίτσι με αναλογίες μοντέλου σπουδάζει στην Λάρισα, διοίκηση επιχειρήσεων και Τουριστικά. Η ίδια ξέρει πώς «χωρίς σπουδές δεν πας πουθενά» και φροντίζει να δουλεύει τα βράδια στη Λάρισα για να μην επιβαρύνει την οικογένειά της, όπως λέει το βιογραφικό της στην ανακοίνωση του ΣΚΑΙ, που δημοσιεύθηκε, λιγες ημέρες πριν την πρεμιέρα του ριάλτι.

Είναι πολύ εντυπωσιακή, με ύψος 174 εκατοστά του, και αρκετές φορές κατεβαίνει Αθήνα ανεβάζοντας υπέροχες φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό του Facebook.

Μόνο στο instagram έχει 170.000 followers… και πριν καν ξεκινήσει το παιχνίδι, έχει καταφέρει να συγκεντρώσει πάνω της όλο το ενδιαφέρον.!

Δείτε την στο Facebook και το Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:



Spread the love