Spread the love


Εντυπωσιάζει με την σωματική της διάπλαση και τους κοιλιακούς της η δημοσιογράφος Στεφανία Δεληπούλιου, το νέο απόκτημα της τηλεόρασης του ΑΝΤ1. Μάλιστα από το καλοκαίρι της μας άφησε όμορφες εικόνες της.

Ο λόγος για την δημοσιογράφο Στεφανία Δεληπούλιου (που όπως γράφει η ίδια στον λογαριασμό της «Journalist, ο θεός να με κάνει») που για χρόνια στελέχωνε την εκπομπή «Όλα Καλά» του Μακεδονία TV και φέτος έκανε το μεγάλο άλμα που της επέτρεψε να εργαστεί στην Αθήνα.

Η όμορφη Στεφανία πλέον είναι στην ομάδα της Νικολέττας Ράλλη, και εργάζεται για την εκπομπή που παρουσιάζει με τίτλο «Καλοκαίρι μαζί στις 10».

Η δημοσιογράφος, από τότε που κατέβηκε Αθήνα, απολαμβάνει τα Σαββατοκύριακα να φοράει το μαγιό της και να κάνει εξορμήσεις σε κοντινές παραλίες απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα.

Έτσι, χωρίς να αφήσει τους φίλους της που την ακολουθούν παραπονεμένους ανεβάζει συχνά φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και πραγματικά μας εντυπωσιάζει με το γυμνασμένο της κορμί.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι διαθέτει χιούμορ έτσι ώστε να αυτοπροσδιορίζεται «άνθρωπος πάνω απ όλα ίσως και κυκλοθυμικός».

Δείτε τη στο Facebook.com

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Στεφανία Δεληπούλιου Στεφανία Δεληπούλιου



Spread the love