Spread the love


Κατάφερε να τραβήξει το τηλεοπτικό ενδιαφέρον από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, με τις ατάκες και τα «κοφτερά» της λόγια σε συμπαίκτριά της και στην κριτική επιτροπή.

Η Τάνια Κοφινιώτη κατάγεται από το Λουτράκι Κορινθίας και ζει στην Κρήτη. Είναι μια δραστήρια κοπέλα που έχει δοκιμαστεί σε διάφορα επαγγέλματα. Έχει εργαστεί ως αεροσυνοδός, ως βρεφονηπιαγωγός, άλλα και ως αισθητικός.

Η Τάνια Κοφινιώτη έχει συμμετάσχει στοShopping Star που παρουσιάζει η Βίκυ Καγιά. Η παίκτρια εμφανίστηκε στο show μόδας και έδιεξε στην κάμερα τη ντουλάπα της και βγήκε στα μαγαζιά για ψώνια.

Στο My Style Rocks δήλωσε συμμετοχή θεωρώντας πως αυτή είναι μια μοναδική ευκαιρία. Είναι προετοιμασμένη για να ακούσει τις συμβουλές του Στέλιου Κουδουνάρη, της Μπέτυς Μαγγίρα και του Δημήτρη Αργυρόπουλου και να εξελίξει το στυλ της.

Η Τάνια θεωρεί ότι το στυλ είναι η προσωπική κολόνια του καθενός, είναι δείγμα της προσωπικότητας και της ταυτότητας του. Όταν ήταν έξι χρονών και έπεσε από τα τακούνια της μαμάς της κατάλαβε πόσο πολύ αγαπάει τη μόδα, τα ρούχα και τα αξεσουάρ.

Η ίδια στην πρεμιέρα του My Style Rocks την «είπε» με το καλησπέρα σας στους κριτές ενώ η «θανατηφόρα» ατάκα της έκανε τις συμπαίκτριες της να ξεσπάσουν σε γέλια… ειρωνικά.

Η ξανθιά παίκτρια πριν ακόμη ξεκινήσει ο σχολιασμός των κριτών, έκανε λόγο για συμπάθειες και αντιπάθειες της επιτροπής σε συγκεκριμένα κορίτσια, έκανε λόγο για αδικία ενώ δε δίστασε να πει στην Μπέτυ Μαγγίρα πως:

«Μας έχετε τρομάξει λίγο με τα μαστίγια και τους βαθμούς. Σε είχα για πιο γλυκιά και πιο ήρεμη και τελικά είσαι πολύ πιο…», ενώ ο Στέλιος Κουδουνάρης της τόνισε πως αν νιώθει τόσο πολύ αδικημένη μπορεί να αποχωρήσει από το σόου όσο είναι ακόμη νωρίς.

Η Τάνια Κοφινιώτη φαίνεται ότι έχει μπει αποφασισμένη για όλα στο ριάλιτι μόδας του Σκάι «My style rocks»…

Με την ξανθιά καλλονή να θεωρεί ότι το στυλ είναι η προσωπική κολόνια του καθενός, η ίδια ξεχωρίζει στα social media με το δικό της και τις πόζες της με μαγιό

Δείτε την στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:



Spread the love