Spread the love


Θέλουμε η γυμνάστρια να είναι κάτι παραπάνω από γυμνασμένη για να μας παρακινεί να κάνουμε σωστά τις ασκήσεις για τα μάτια μας, κι εδώ πετύχαμε διάνα.

Σίγουρα το έχουμε ακούσει πολλές φορές από φίλους μας, ότι το να πάνε γυμναστήριο είναι βαρετό ή απλά μία κουραστική διαδικασία, και γυμνάζεται μόνο το κορμί.

Αν όμως έχεις γυμνάστρια την Genesis Lopez, τότε τα πράγματα αλλάζουν, γυμνάζονται και τα μάτια.

Η υπερ-κορμάρα Genesis ασχολείται χρόνια με την γυμναστική και μάλιστα το κάνει πλέον ως επάγγελμα, όμως η ίδια δηλώνει μοντέλο και επιχειρηματίας, κι εμείς την πιστεύουμε.

Αναστάτωση προκαλεί στο Instagram και στο Twitter η μελαχρινή καλλονή με τις πόζες της, γιατί διαθέτει γυμνασμένο σώμα με καμπύλες που δεν θα βρεις πάνω του ένα ψεγάδι, όσο και αν το κοιτάξεις.

Δεν έχουμε άλλα λόγια που να περισσεύουν για να περιγράψουμε την Genesis Lopez.

Απλά, απολαύστε τη σε διάφορες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η ίδια στους προσωπικούς της λογαριασμούς στο Instagram ή το Twitter που νιώθει πιο απελευθερωμένη.

Τέλος, για να αντιληφθείτε την δυναμική της θα πρέπει να αναφέρουμε ότι στον λογαριασμό της στο Instagram με 423 φωτογραφίες της έχει τραβήξει επάνω της περισσότερους από 3.2 εκατομμύρια followers.

Δείτε τη στο twitter το instagram και στο site της: genesis-lopez.com

Απολαύστε μέχρι την τελευταία της πόζα, άφοβα:



Spread the love