Spread the love


Ακόμα ένα βίντεο που μας κάνει να καταλάβουμε ότι τα «παχουλά» μοντέλα τα «πειράζουν» οι φωτογράφοι για να βγουν επιθυμητές, όσο και οι αδύνατες.

Μάλιστα, ένα από τα παχουλά μοντέλα που κάνει καριέρα στην Αυστραλία δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram ένα βίντεο που δείχνει τις αλλαγές που έκανε στο σώμα της ο φωτογράφος μετά τις λήψεις στην παραλία.

Ο λόγος για το μοντέλο Kate Wasley που είναι στα plus κορίτσια, με πολλές εμφανίσεις σε σαλόνια περιοδικών και στην πασαρέλα. Ο λογαριασμό της στο Instagram έχει μέχρι σήμερα 838 φωτογραφίες της που έχει ανεβάσει και έχει καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον περισσότερων των 279 χιλιάδων followers.

Το μοντέλο επαινείται για την εμφάνισή της στο Insta – και ανεβάζει “τέλεια” snaps στα κοινωνικά μέσα που συχνά είναι αποτέλεσμα της προσεκτικής επεξεργασίας.

Η Kate Wasley, το μοντέλο από το Perth της Αυστραλίας που εμφανίστηκε στο Sports Illustrated, σχολίασε μέσα από τον λογαριασμό στο Instagram τις μικρές αλλά σημαντικές αλλαγές που κάνουν στις φωτογραφίες της για να φανεί ομορφότερη.

«Χρειάζεται τόσο πολύς χρόνος για να αλλάξετε μια φωτογραφία και τόσο λίγο χρόνο για να συγκρίνετε την πραγματικότητα με την αλλοιωμένη πλευρά που βλέπουμε συνεχώς στο Instagram», γράφει μαζί με ένα βίντεο που αποκαλύπτει τους ψηφιακά τροποποιημένους μηρούς, την πλάτη, τα χέρια, τη μέση και το πρόσωπό της.

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Το Instagram δεν είναι πραγματική ζωή, σχολίασε το μοντέλο.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kate Wasley (@katewas_) on

 

 

 

 



Spread the love