Spread the love


Για λίγο καιρό μοναχά ξαποσταίνει και ξανά προς τη δόξα τραβά. Μια φράση που θα μπορούσε να αποδώσει επακριβώς την ινσταγκραμική δράση της Ασημίνας Ιγγλέζου. 

Υπάρχουν διαστήματα που κάνουμε μαύρα μάτια να τη δούμε να ανεβάζει τις αποκαλυπτικές της φωτογραφίες και υπάρχουν και περίοδο που τέτοιου είδους αναρτήσεις είναι απανωτές.

Από τα μέσα Ιουλίου μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου ήταν νεκρή περίοδος. Μετά ήρθαν μέρες που δεν προλαβαίναμε να πάρουμε ανάσα. Μετά πάλι κινήθηκε σε φωτογραφίες γύρω από την πεζοπορία και την ανάβαση που είναι μέρος της ζωής της. Τώρα φαίνεται πως περνάμε πάλι σε στάδιο απανωτής πρόκλησης. Και τα επίπεδα είναι αρκετά υψηλά.

Δείτε την στο το Facebook το Facebook II και στο Instagram

Ξεκινάμε ανάποδα. Από το πιο αποστομωτικό. Η Ασημίνα Ιγγλέζου έκανε μια φωτογράφιση και από χθες το βράδυ έχει ξεκινήσει να «πυροβολεί». Η δεύτερη χρονικά φωτογραφία την δείχνει γυμνή και ξαπλωμένη μπρούμυτα. Η κάμερα έχει εστιάσει στα οπίσθια της, πάνω στα οποία έχει σχηματιστεί η λέξη Yes με κάποια κρέμα για το σώμα.

Κι αν το απόλυτα γυμνό της σας έκανε μια φορά να τα χάσεις, τότε μη γυμνό της είναι που θα σου προκαλέσει μεγαλύτερη ζημιά. Γιατί η Ιγγλέζου είναι πολύ πιο σέξι εδώ. Άλλωστε, όλα ξεκινάνε από το πρόσωπο της. Αυτό μετατρέπει τα πάντα σε σέξι ή μη. Σε αυτή την πρώτη ανάρτηση, όπου ενημερώνει για τη φωτογράφιση και τις φωτογραφίες που θα ακολουθήσουν, η Ασημίνα φοράει ένα πουκάμισο. Ακούμπωτο όμως. Με αποτέλεσμα να διαφαίνεται το στήθος της.

Δείτε και άλλα αφιερώματα του Lifeviews.gr στην Ασημίνα Ιγγλέζου (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Απολαύστε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

 

 



Spread the love