Spread the love


Η Ιωάννα Σιαμπάνη είναι η νέα δυναμική παρουσία του show – Δείτε τις φωτογραφίες

Από την είσοδο της, κιόλας, στο My Style Rocks η Ιωάννα Σιαμπάνη έδειξε ότι δε μπήκε στο show για να έχει το ρόλο της… κομπάρσου. Έκανε αισθητή την παρουσία της αρχικά με την εμφάνισή της, κατόπιν με τα σχόλια της στις άλλες συμπαίκτριές της και στη συνέχεια με τα μικρά «σκάνδαλα» γύρω από το όνομά της.

Πριν λίγες ημέρες, ο Στέλιος Κουδουνάρης την άδειασε για μία εμφάνιση της, η οποία ήταν αντιγραφή. Στο διαδίκτυο την έχουν κατηγορήσει και για άλλες αντιγραφές, αλλά το κοινό της δεν πτοείται. Η όμορφη Ιωάννα από τον θεσσαλικό κάμπο, έχει καταφέρει να «κλέψει» τις καρδιές πολλών τηλεθεατών, καθώς είναι μία από τις πιο ωραίες παρουσίες στο φετινό τηλεοπτικό τοπίο.

Δείτε την στο Instagram

Διαθέτει ένα καλλίγραμμο κορμί κι ένα όμορφο πρόσωπο και σίγουρα γούστο στο στυλ. Άλλωστε, είναι μοντέλο και fashionista.

Μετά την είσοδο της στο show του ΣΚΑΪ αυξήθηκαν και οι θαυμαστές της, αλλά δυστυχώς για εκείνους, η Ιωάννα Σιαμπάνη διατηρεί σοβαρή σχέση εδώ και τρία χρόνια με τον επιχειρηματία, Τζίμη Σταθοκωστόπουλο.

Ωστόσο, μπορούν να θαυμάσουν τα κάλλη της, εκτός από το My Style Rocks και στο Instagram, όπου συχνά ανεβάζει σέξι φωτογραφίες της. Ειδικά, οι καλοκαιρινές με μαγιό είναι κι αυτές που παίρνουν τα περισσότερα likes.

Δείτε ακόμα: My style rocks: Η νέα παίκτρια και η σχέση με περιζήτητο εργένη της Αθήνας

Απολαύστε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:



Spread the love