Spread the love


Στο παρελθόν έχει γίνει αρκετές φορές θέμα. Δεν είναι και ό,τι πιο σύνηθες να βλέπουμε μια γυναίκα που δεν έχει γίνει καν 50 ετών να την αποκαλούν γιαγιά. Όχι με κακία. Είναι όντως γιαγιά. Έχει εγγόνι. Και τρία παιδιά άνω των 20 ετών.

Η Τζίνα Στιούαρτ είναι μια γυναίκα που άντρες κάθε ηλικίας θα ήθελαν να είναι μαζί της. Υπάρχει όμως και κάποιος που δεν την θέλει. Το Instagram.

Μια φωτογραφία της στάθηκε αρκετή για να προκληθεί ντόρος. Η ίδια την ανέβασε στο Instagram και λίγο μετά οι διαχειριστές της έστειλαν μήνυμα ότι κατέβηκε διότι παρέβαινε τους κανόνες. Ποιους κανόνες; Κανέναν πρακτικά. Το Instagram ως γνωστόν απαγορεύει την επίδειξη των θηλών. Αντιθέτως δεν έχει δείξει να έχει κανένα πρόβλημα με τα οπίσθια. Σε αυτή τη φωτογραφία της Τζίνα δεν φαίνεται τίποτα το επιλήψιμο.

Η Gina Stewart αποφάσισε να ανεβάσει τη φωτογραφία στο Twitter και να εξηγήσει τι συνέβη. Στη φωτογραφία απεικονίζεται καθισμένη πάνω σε μια πολυθρόνα που είναι σαν βασιλικός θρόνος και τα μαλλιά της καλύπτουν το γυμνό της στήθος.

Δείτε την στο Facebook και το Instagram

Η ίδια γράφει: «Η Ντίτα Βον Τιζ είπε ότι «η λάμψη δεν έχει να κάνει με το σχήμα, το μέγεθος, την ηλικία. Δεν πρέπει να είσαι όμορφη για να την έχεις, ο καθένας μπορεί να την δημιουργήσει»».

Φυσικά η φωτογραφία της έγινε ανάρπαστη.

Δείτε και άλλα καυτά αφιερώματα του Lifeviews.gr στην Gina Stewart (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Απολαύστε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

 



Spread the love