Spread the love


Η πρώην παίκτρια του «Power of love» βγήκε να διασκεδάσει και αναστάτωσε τον ανδρικό πληθυσμό με το αβυσσαλέο ντεκολτέ της.

Ντυμένη στα λευκά πήγε στο Κέντρο Αθηνών με την παρέα της να διασκεδάσει και τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα.

Ο λόγος για την Τζούλια Καραγιάννη που τόνισε το μπούστο της και προκάλεσε «εγκεφαλικά» με την αποκαλυπτική της εμφάνιση.

Η Τζούλια Καραγιάννη κατάφερε να φτάσει, χωρίς κανείς να το περιμένει, στον τελικό του «Power of Love» ούσα μέλου του αρχικου καστ των παιχτών. Πάντα χαμηλών τόνων, μακριά από τα πολλά δράματα, αν εξαιρέσουμε ένα μικρό με τον Ανδρέα, ήταν μία ήρεμη δύναμη που σχεδόν περνούσε απαρατήρητη.

Η σχέση της με τον Μιχάλη ήταν από τις πιο ομαλές καθώς βρήκε έναν αντίστοιχα ήσυχο και λιγομίλητο άνθρωπο για σύντροφο. H συμπάθεια που αναπτύχθηκε μεταξύ της Τζούλιας και των άλλων παικτριών ήταν από τα βασικά πράγματα που την κράτησαν ως το τέλος αφού δεν έβγαινε υποψήφια.

Επιπροσθέτως, εκτός του σταθερού μισθού για 5 μήνες, η Τζούλια κέρδισε και 2.500 ως πιο δημοφιλής, μία εβδομάδα του Ιουνίου, μέσα στο σπίτι.

Δείτε την Τζούλια Καραγιάννη στο Facebook και στο Instagram

Όπως μπορούμε να συμπεράνουμε μάλιστα από της τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση αυτά τα λεφτά δεν πήγαν χαμένα. Πήγαν σε ιερό σκοπό από τα λίγα που μπορούμε να υποθέσουμε βλέποντας τη νέα εξωτερική εμφάνιση της παίκτρια.

Power of Love: Η Τζούλια άρχισε τις πλαστικές - Εμφανίστηκε με... άλλη μύτη και νέο στήθος (Pics & Vid)

Το μικρό μπούστο και η πελώρια μύτη άλλαζαν μέγεθος στη διάρκεια της πεντάμηνης παραμονής της Τζούλιας στο παιχνίδι, λίγες όμως μέρες μετά το τέλος του reality η Τζούλια μάλλον πήγε για ένα «μπουστάρισμα» του στήθους της και μία τροποποιητική επέμβαση στη μύτη, αφού η παίκτρια έχει ήδη μία πριν μπει στο σπίτι του «Power of Love».

Power of Love: Η Τζούλια άρχισε τις πλαστικές - Εμφανίστηκε με... άλλη μύτη και νέο στήθος (Pics & Vid)

Και αν η διαφορά στη μύτη μπορεί να αποδοθεί σε διαφορετικό μακιγιάζ, η ξαφνική εμφάνιση μεγάλου μπούστου είναι αδικαιολόγητη.

Δείτε ακόμα: Τζούλια Καραγιάννη: Η παίκτρια του «Power of love» σε πόζες με μαγιό

View this post on Instagram

κουκλα μουυ♡♡

A post shared by ••16/09•• (@julia_karagiannh) on



Spread the love