Spread the love


Πάνω που είχαμε πάρει απόφαση μέσα μας ότι δεν πρόκειται να δούμε ξανά διάσημη με μαγιό μέχρι τον επόμενο Μάιο, η Βίκυ Κάβουρα έρχεται να μας χαλάσει το mode και να μας προκαλέσει ένα πισωγύρισμα.

Η νέα της φωτογραφία στο Instagram είναι απ΄αυτές που τις κοιτάς και προσπαθείτε να καταλαβαίνετε αν γίνεται να υπάρχουν τέτοιες γυναίκες.

Έχετε δει πολλές τέτοιες, άλλωστε το εν λόγω μέσο έχει αφθονία. Αλλά εκεί που γίνεται η διαφορά στη Βίκυ είναι στο ότι μιλάμε για μια κοπέλα που στο μυαλό του καθενός είναι προσεγγίσιμη. Δεν είναι εξωγήινη. Ούτε όμως και γήινη. Είναι κάτι κι από τα δύο. Υπάρχει ένα σημείο πάνω της που επιβεβαιώνει την μη γήινη υπόσταση της.

Δείτε την στο Facebook το Twitter και στο Ιnstagram

Δεν το λέτε σημείο ακριβώς, μιας και μιλάμε για μια ολόκληρη έκταση. Η Βίκυ Κάβουρα έχει ατελείωτα πόδια. Μπορείς να ξεκινήσεις να τα βλέπεις σήμερα το απόγευμα και να τελειώσεις αύριο το πρωί. Ειδικά όταν φοράει μπικίνι σαν κι αυτό της φωτογραφίας, γίνεται πιο ξεκάθαρο ότι μιλάμε για ένα όρθιο χιλιόμετρο.

Η πόζα της, το σκέρτσο της, η άμμος που έχει κολλήσει στο δέρμα της, όλα αυτά μαζί κάνουν την εικόνα έναν πίνακα ακατάσχετου ερωτισμού!

Δείτε και άλλα καυτά αφιερώματα του Lifeviews.gr στην Βίκυ Κάβουρα (ΦΩΤΟ)

Απολάυστε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:



Spread the love