Spread the love


Συμμετέχει στο ριάλιτι μόδας του Star και ήδη έχει κλέψει τις εντυπώσεις, με την παρουσία της, αλλά και την συμπεριφορά της.

Το κορίτσι που από την Χάγη μετακόμισε στην Ιεράπετρα, βγήκε Star Hellas και ήταν η πιο ωραία γυναίκα της Ευρώπης το 2016, αποφάσισε να πάει στο Greece Next Top Model.

Όπως ήταν φυσικό, η Μικαέλα Φωτιάδη, εντυπωσίασε τους κριτές Greece’s Next Top Model και πέρασε με 4 ναι στην επόμενη φάση.

Η ίδια είναι μητέρα ενός μωρού ενός έτους και μίλησε για το θαύμα της μητρότητας αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο θηλασμό.

Η Μικαέλα επέστρεψε όμως δριμύτερη εντυπωσιάζοντας τους κριτές με την ομορφιά της ενώ δήλωσε ότι θέλει μείνει στην εκπομπή, αλλά την ενδιαφέρει μελλοντικά και ο χώρος της τηλεόρασης.

Τελικά το μοντέλο κατάφερε και πέρασε στο boutcamp, που από τις 70 κοπέλες πέρασαν οι μισές και στην επόμενη φάση του παιχνιδιού κλήθηκαν να κάνουν πασαρέλα.

Δείτε τη στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Όταν λοιπόν η Βίκυ Καγιά ζήτησε από τις κοπέλες να χωριστούν σε αυτές που δεν έχουν κάνει πασαρέλα και σε αυτές που έχουν κάνει, η Μικαέλα Φωτιάδη η οποία έχει κερδίσει αρκετούς τίτλους ομορφιάς και έχει δουλέψει ως μοντέλο, πήγε στη δεύτερη ομάδα.

Όμως, όπως κατήγγειλε λίγο αργότερα, μία συμπαίκτριά της, η Χριστιάνα Σκούρα η οποία όπως σχολίασε ξέρει πολύ καλά πως έχει κάνει αρκετέ φορές στο παρελθόν πασαρέλα, πήγε στην ομάδα των κοριτσιών που δεν έχουν κάνει πασαρέλα. Κάτι που την ενόχλησε γιατί θεώρησε πως το έκανε για να της πουν οι κριτές πως έχει φυσικό ταλέντο.

Δείτε ακόμα: Η Μικαέλα Φωτιάδη ξεσηκώνει με τσιφτετέλι (ΦΩΤΟ)

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:



Spread the love