Spread the love


Για μια σπάνια περίπτωση η Emily Ratajkowski δεν μας απασχολεί για κάποια γυμνή της φωτογράφιση, αλλά για κάτι ακόμα καλύτερο. Για το αγωνιστικό της πνεύμα. 

Την ώρα που στην κορυφή της επικαιρότητας στη δημόσια ατζέντα είναι οι κατηγορίες κατά του δικαστή Brett Cavanaugh για σεξουαλικές παρενοχλήσεις αρκετών γυναικών, το διάσημο μοντέλο συμμετείχε μαζί με άλλες γυναίκες σε πορεία έξω από τον Λευκό Οίκο.

Φυσικά στον καιρό του Trump και ανθρώπων σαν τον Cavanaugh κάτι τέτοια δεν περνάνε έτσι και υπήρχε σαφής εντολή για σύλληψη οποιασδήποτε συμμετείχε στην πορεία. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τόσο η Emily όσο και η κωμικός Amy Schumer που βλέπουμε μαζί της σε Instagram story, να οδηγηθούν στο αστυνομικό τμήμα της Ουάσινγκτον για να αφήσουν αποτυπώματα και να σχηματιστεί φάκελος εναντίον τους.

Το τι συνέβη το περιέγραψε με τις αναρτήσεις της η Emily Ratajkowski, την οποία βλέπουμε να κρατάει πλακάτ που γράφει «Σεβάσου τη γυναικεία ύπαρξη, ειδάλλως να περιμένεις την αντίσταση μας».

Δείτε τη στο Twitter το Facebook και στο Instagram και την σελίδα της  emrata.com

Στο σχόλιο της στη φωτογραφία έγραψε: «Σήμερα με συνέλαβαν σε πορεία διαμαρτυρίας κατά της υποψηφιότητας του Brett Cavanaugh για το Ανώτατο Δικαστήριο, έναν άντρα που κατηγορείται για πολλαπλές παρενοχλήσεις σε γυναίκες. Οι άντρες που πληγώνουν τις γυναίκες δεν πρέπει να έχουν πια θέση σε θέσεις ισχύος.

Η επιλογή του Cavanaugh για τη θέση του Ανώτατου Δικαστή είναι ένα μήνυμα της κυβέρνησης ότι οι γυναίκες δεν μετράνε πια σε αυτή τη χώρα. Απαιτώ μια κυβέρνηση που να σέβεται και να στηρίζει ισότιμα γυναίκες και άντρες.»

Στη συνέχεια ανάρτησε και τα ντοκουμέντα από το αστυνομικό τμήμα, όπου είναι με την Amy Schumer.

Δείτε και άλλα καυτά αφιερώματα του Lifeviews.gr στην Emily Ratajkowski (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Απολαύστε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:



Spread the love